Singles Datingreizen helpen onzekere mannen aan vrouw.

10/03/2010 12:25

Datingdoctor

Datingreizen.com van Datingdoctor Dr.Al Phadoc is de eerste organisatie in Nederland die speciale datingreizen met Echte Mannengarantie naar het zonnige Spanje organiseert. Met de goed opgezette workshop en het Bootcamp "Vrouwen versieren", leren zij onzekere mannen de kneepjes van het benaderen, verleiden en versieren van mooie vrouwen onder de Spaanse zon.

Bij het Vrouwen Verleiden Bootcamp leren mannen vrouwen te benaderen. Echte vrouwen in de realiteit in realistische situaties. Vrouwen aan het winkelen, op het strand, terras, zwembad, kroegen en clubs.

De Vrouwen Verleiden Workshop/Bootcamp aan de Costa Del Sol is een intensieve training tijdens welke ongetrainde mannen voorzien worden van de (fysieke en mentale) vaardigheden om elke vrouw die ze willen te benaderen. Binnen een half uur van de Datingreis zullen zij begonnen zijn met benaderen en aanspreken.

De coaches zullen ze overtuigen, dwingen, martelen, om hun angsten opzij te zetten en ze te leren hoe je vrouwen benadert,contact maakt en een klik met ze creëert.

Deze reizen zijn bijzonder geschikt voor gescheiden mannen die graag een bruisend datingleven willen creëren, maar niet weten hoe.

Mannen die hun datingleven voorgoed willen veranderen, een zelfverzekerde uitstraling willen creëren en geen blauwtjes meer willen lopen

Tevens nodigen zij mannen met onzekerheden en angsten ten opzichte van vrouwen ook van harte uit met deze reis mee te gaan.

Na 8 dagen ben je een geheel andere man, zelfverzekerd, aantrekkelijk en vol sexappeal en charisma. Je leven neemt een andere wending en je zegt voorgoed je oude 'ik' vaarwel.

De datingreizen worden begeleid door professionele vrouwenversierders die je één op één coaching geven en je leren hoe je dient te benaderen, te flirten en te daten door middel van bewezen methoden, overtuigingen,je lichaamstaal, je stem en je uitstraling.

De vakanties zijn all inclusive, dat wil zeggen volpension, ticket, appartement en coaching inbegrepen en natuurlijk inclusief een Echte Mannen garantie. Er wordt gereisd in kleine groepen om het beste effect te bereiken.

Meer info: www.datingreizen.com

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.datingreizen.com