Prachtig wonen en winkelen in hartje centrum Spijkenisse

10/03/2010 13:14

Stichting Vestia Groep

Bewoners Nieuwstraat - Marrewijklaan zijn blij met hun nieuwe woning

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar de nieuwbouw en renovatie van de woningen en winkels aan de Nieuwstraat - Marrewijklaan is bijna afgerond. Alle woningen en winkels zijn opgeleverd. De laatste voorzieningen aan het buitenterrein en de hal worden nog afgerond maar dan is het ook echt helemaal af.

Een goede reden om het glas te heffen. Donderdag 4 maart om 17.00 uur was het feest aan de Marrewijklaan voor de huurders en de medewerkers van Vestia Midden-Nederland.

Renovatie

De winkels aan de Nieuwstraat zijn vergroot en alle puien zijn vervangen. De winkels hebben daarmee een moderne uitstraling gekregen en zijn weer helemaal van deze tijd. De woningen aan de Nieuwstraat zijn ook vernieuwd en voorzien van nieuwe puien. Door samenvoeging van 7 appartementen zijn er vier maisonettes gemaakt.

Nieuwbouw

Aan de Marrewijklaan is de bestaande bebouwing gesloopt en zijn er nieuwe winkels op de begane grond gerealiseerd met daar bovenop 12 prachtige nieuwbouw eengezinswoningen. De woningen van de Marrewijklaan zijn via de gezamenlijke daktuin verbonden met de woningen aan de Nieuwstraat.

Over Vestia

Vestia biedt woonservice aan de bewoners van circa 73.000 woningen in Haaglanden, Rotterdam en in diverse plaatsen in het midden van het land. Vestia Midden-Nederland is een van de dertien Vestia-corporaties. De woningen van Vestia Midden-Nederland zijn verdeeld over vier vestigingen in Nederland; Tilburg, Zevenhoven, Brielle en Barendrecht.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.vestia.nl