Gemeente Rheden

Voorinschrijving fietstocht Vael Ouwe van start

Fietsliefhebbers kunnen op zaterdag 26 juni weer deelnemen aan één van de mooiste toertochten in Gelderland. Op deze dag vindt de 34e editie van de Vael Ouwe plaats. De voorinschrijving voor deze tocht is van start gegaan en loopt tot 21 juni. Daarna is het alleen nog mogelijk om op de dag van de tocht zelf in te schrijven.

Net als voorgaande jaren kunnen deelnemers aan de Vael Ouwe kiezen uit drie afstanden; 50, 100 en 160 kilometer. In het parcours van de 160 kilometer zijn een aantal hellingen opgenomen en is daarmee een uitdaging voor de echte klimmer. Gezien het pittige karakter is deze afstand opgenomen in het Klimmers Brevet voor het "Brevet des Cyclistes". Het parcours van de 100 kilometer is voor de geoefende toerfietser een verrassende uitdaging, de 50 kilometer is geschikt voor de toeristische fietser.

De start en de unieke finish van de tocht vinden plaats in de Michael Boogerd-montagehal van de Koninklijke Gazelle in Dieren.

Wilt u meer informatie over de Vael Ouwe of wilt u zich inschrijven? Kijk dan op de vernieuwde website: www.vaelouwe.nl. Inschrijven kan ook telefonisch door te bellen naar Rudy Baan, tel: (0313) 422492.