Politie Gelderland-Zuid

Man verdacht van beroving

Deil, Haaften, 10-03-2010 o Dinsdagavond is een 18-jarige inwoner van Haaften aangehouden op de Dreef in Haaften. Hij wordt verdacht van beroving van een inwoner van Geldermalsen.

Het slachtoffer liep omstreeks 21.45 uur te wandelen op de Benedeneindseweg in Deil. Op deze weg stopte een auto waaruit een man stapte. De onbekende man dreigde met een mes en vroeg om geld. Het slachtoffer gaf zijn geld af, waarop de auto er vandoor ging. Het slachtoffer had een goed signalement van de dader kunnen opnemen en ook het kenteken kunnen noteren van de auto. Agenten die uitkeken naar de bewuste auto troffen deze aan op de Dreef in Haaften.

De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Tiel. De politie heeft de zaak in onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij het overvallenteam, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 10-03-2010 14:04 | © Regio Gelderland-Zuid |