Symantec

Vilvoorde - 10 maart 2010 - Marc Botham is aangesteld als directeur Consumer Distribution and Sales Operations Europe Middle East and Africa (EMEA) bij Symantec. In zijn nieuwe rol zal Botham verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse activiteiten en de omzetprestatie van alle distributiekanalen voor consumentenoplossingen van Symantec, met inbegrip van de producten van Norton en van PC Tools (een dochteronderneming van Symantec).

Marc Botham zal zich richten op twee belangrijke doelstellingen: het maximaliseren van de distributiekanalen en het verbeteren van de relaties met onafhankelijke resellers. Hierbij zal hij voordelen voor partners, die met Symantec zakendoen, identificeren en realiseren. Daarnaast gaat hij gestroomlijnde processen introduceren.

Botham brengt een rijkdom aan ervaring binnen de IT-branche met zich mee. In zijn vorige functie was hij actief als manager van het Value Added Distributor (VAR)-team van de Enterprise-divisie van Symantec. Botham is al meer dan tien jaar binnen de beveiligingsbranche werkzaam, waarvan reeds drie jaar bij Symantec in dienst.

"Dankzij mijn ervaring binnen Symantec beschik ik over een helder overzicht op het distributielandschap en ben ik in staat om op efficiënte wijze gebruik te maken van bronnen binnen EMEA. Daarbij zal ik partners helpen om hun omzet te vergroten op basis van nieuwe centrale- en regionale programma's.

Door onze bestaande activiteiten te stroomlijnen en te werken aan de integratie van de technologieën van het recent overgenomen PC Tools, kunnen we nieuwe marktsegmenten binnen uiteenlopende regio's betreden. Het is me een genoegen om deze uitdaging aan te gaan en leiding te geven aan het Consumer-distributieteam voor EMEA tijdens het verkennen van deze nieuwe omzetmogelijkheden", aldus Marc Botham.

Over Norton van Symantec
De Norton-producten van Symantec beschermen consumenten tegen traditionele bedreigingen met antivirus-, anti-spyware- en phishing-beveiliging, evenals bescherming tegen bots, drive-by downloads en identiteitsdiefstallen. Ondanks dit alles verbruiken de producten van Norton weinig systeembronnen. Het bedrijf levert ook diensten als online back-ups en PC-optimalisatie en vormt een betrouwbare bron voor de online veiligheid van het gezin.

Over Symantec
Symantec is een van ´s werelds grootste leveranciers van oplossingen op het gebied van beveiliging, opslag en systeembeheer. Het helpt consumenten, bedrijven en organisaties om hun informatiegestuurde wereld te beveiligen en te beheren. Onze software en diensten bieden completere en efficiëntere bescherming tegen meer risico´s op meer punten, zodat onze klanten hun informatie in het volste vertrouwen kunnen opslaan en gebruiken. Raadpleeg voor meer informatie www.symantec.be.