Nieuwe prijzenslag op de markt voor online beleggen

10/03/2010 14:29

Lynx

Nieuwe prijzenslag op de markt voor online beleggen

Online broker Lynx heeft in reactie op de tarievenverlaging van concurrent Binck per direct de tarieven verlaagd. Lynx stelt zich hiermee pro-actief op in de nieuwe prijzenslag. Ook nu rekent Lynx nog steeds de laagste minimumtarieven van Nederland.

Tarievenverlaging Europese aandelen

Lynx heeft de tarieven op Europese aandelen verlaagd van 0,15% naar 0,14% van het orderbedrag. Het minimumtarief blijft op 6,00 euro staan. Het maximumtarief is verlaagd van 50,00 euro naar 45,00 euro. Ter voorbeeld: een transactie met een waarde van 5.000 euro kost bij Lynx nu 7,00 euro.

Tarievenverlaging Europese en Amerikaanse opties

Lynx heeft de tarieven op Europese opties, waaronder bijvoorbeeld opties op de AEX-index, verlaagd van 2,25 euro per optie naar 2,00 euro per optie. Het tarief voor Amerikaanse opties is verlaagd van 2,50 dollar naar 2,40 dollar per optie.

Laagste minimumtarieven van Nederland

Lynx rekent voor een Euronext aandelenorder een minimumtarief van 6,00 euro. Voor opties ligt het minimumtarief nu op 2,00 euro. Hiermee biedt Lynx beleggers de laagste minimumtarieven van Nederland. Op www.lynx.nl staat een vergelijkingstabel waarin de verschillen met andere aanbieders direct naar voren komen.

Nieuwe prijzenslag op de markt voor online beleggen

Lynx reageert met deze stap direct op de aangekondigde tarievenverlaging van Binck. Jeroen Kramer, directeur van Lynx: "De tarievenreductie van Binck heeft de markt voor online beleggen na een relatieve rustige periode weer opgeschud. Met onze tarievenverlaging laten we zien dat Lynx zich als prijzenvechter blijft profileren en zich pro-actief opstelt in een nieuwe prijzenslag. Lynx blijft zodoende het goedkope alternatief voor actieve Nederlandse particuliere beleggers."

0-0-0-0-0-0-0





http://www.lynx.nl