Ook stalen spiltrappen kunnen nu opgeknapt worden

10/03/2010 15:46

Upstairs Traprenovatie

Stalen (spil)trappen renoveren? Veel mensen denken dat dit niet mogelijk is. Maar spiltrappen, stalen trappen, e.d. met een bestaande houten trede kunnen vanaf nu ook die make-over krijgen die zo lang niet mogelijk was.

Upstairs Blocks

Met de nieuwe productlijn Upstairs Blocks van Upstairs Traprenovatie kunnen stalen trappen met een houten trede nu ook opgeknapt worden! Hier was eigenlijk nooit een goede oplossing voor. Ook Upstairs moest helaas 'nee' verkopen bij stalen trappen. Dat is nu verleden tijd. Versleten of lelijke houten treden kunnen nu vervangen worden door Upstairs Blocks, synoniem voor mooie nieuwe massieve treden. Een spiltrap, of ander type stalen trap, is zo in één dag weer volledig opgeknapt.

Antislip mogelijkheden

Er zijn diverse antislip mogelijkheden: een modern rvs profiel of een functionele rubberen strip in zwart of grijs. Zodoende kan de consument zelf de veiligheid en uitstraling bepalen. Uiteraard kan er ook gekozen worden om geen antislip te nemen om zo de trede strak te houden.

Kleurengamma

Er zijn maar liefst 11 kleuren beschikbaar in de Upstairs Blocks lijn. Variërend van 5 kleurvariaties in eiken hout, 3 kleuren in essen hout, Iroko, Jatoba en beuken. Elke houtsoort heeft zijn eigen charme. Zo is essen hout te herkennen aan de duidelijke vlamtekening en heeft Iroko het unieke kenmerk dat het chocoladebruin wordt door het licht (UV). En zo is er voor elke houtsoort en/of kleurtype wel iets te zeggen. Door deze diversiteit is er voor elk interieur een passende trede te vinden!

Meer informatie is terug te vinden op de website: www.upstairs.nl





http://www.upstairs.nl