Gemeente Alkmaar


Nieuwbouwlokaties in Alkmaar

Wonen in Alkmaar

Alkmaar heeft een belangrijke regiofunctie, het is dé centrumstad voor Noord-Holland Noord. Daarom heeft de stad een groot aantal voorzieningen: Hogeschool InHolland, het Medisch Centrum Alkmaar, goede sportaccomodaties en werkgelegenheid in diverse sectoren.

Alkmaar heeft bovendien karakter: een gezellige historische binnenstad met een breed winkelaanbod, een centrum volop in ontwikkeling, aandacht voor kunst en cultuur, de kust en haar duingebieden ten westen van de stad en het fantastische weidse polderlandschap aan de andere kant.

Ook het woningaanbod in Alkmaar is zeer veelzijdig en gevarieerd: Stedelijk wonen in het hart van Alkmaar, net iets buiten het kloppend hart in een complete en sfeervolle woonwijk met alle faciliteiten binnen handbereik, of meer in de landelijke sfeer aan de rand van de stad. Of u nu op zoek bent naar een starterswoning, een seniorenappartement, een bescheiden of luxe eengezinswoning: het is in Alkmaar te koop!

Heel veel nieuwbouwwoningen in allerlei prijsklassen, soorten en maten worden u aangeboden. Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan strenge eisen: uw woning is dus veilig, maar ook economisch aantrekkelijk en bovendien duurzaam verantwoord.

De nieuwbouwprojecten die nu in verkoop zijn, maar ook de projecten die naar verwachting binnenkort nog in verkoop komen, kunt u op deze site vinden!

Woningen interessant voor jongeren

Op deze site vindt u ook informatie over woningbouwprojecten die al zijn gestart of naar verwachting binnenkort starten. Een groot aantal van deze projecten bevat woningen die voor jongeren interessant kunnen zijn, doordat zij aantrekkelijk zijn in prijs en qua ligging.

Ook is er meer algemene informatie over het zoeken van een woning te vinden.