Uniek op internet, de aanbiedingen voorspeller van laathetmeweten.nl

10/03/2010 18:07

Laathetmeweten.nl

10 maart 2010- Per heden kan iedereen gebruik maken van de "aanbiedingen voorspeller" op de homepage van de site www.laathetmeweten.nl. Met de voorspeller kan men op zoek gaan naar artikelen die in de aanbieding gaan komen, bij supermarkt, bouwmarkt maar ook meer.

"Wij draaien als het ware het proces om, in plaats dat je moet wachten op een aanbieding kan je nu zelf alvast op zoek gaan. Hiermee kun je veel geld besparen op bijvoorbeeld boodschappen. In de huidige tijden geen overbodige luxe voor veel huishoudens.", zegt Ron Emmerink, director marketing & sales. Uit onderzoek is gebleken dat de consument graag vooraf op de hoogte wil zijn wanneer artikelen in de aanbieding komen. Met de aanbiedingen voorspeller bieden wij een unieke service.

Ook gaat laathetmeweten voor de consument op zoek naar persoonlijke aanbiedingen. De consument kan hiervoor een persoonlijke boodschappen- lijst met favoriete artikelen samenstellen. Zo voorkomt men het ontvangen van aanbiedingen waar men niet op zit te wachten. Men kan ook aangeven van welke winkel of aanbieder men de aanbieding wenst te ontvangen. Als er een nieuwe aanbieding is laten we dit weten, er wordt op verzoek een bericht per mail of sms verstuurd, eenvoudiger kan het niet.

Binnenkort wordt de consument ook geïnformeerd over aanbiedingen bij de regionale winkels, dit kan elke winkel zijn van slager, vishandel noem maar op. Via de website ontstaat daarmee een unieke relatie tussen consument en de traditionele winkels.

www.laathetmeweten.nl is een onafhankelijke en gratis website voor het kunnen vinden en vergelijken van aanbiedingen. De informatie op de website is actueel en makkelijk toegankelijk en zorgt daarmee voor veel gebruikersgemak. De eenvoudige opzet maakt het mogelijk alle aanbiedingen van winkels direct met elkaar te vergelijken. Het bijhouden van aanbiedingen uit de reclamefolders is daarmee verleden tijd Er zijn op het internet veel initiatieven om aanbiedingen van winkels te zoeken. Veelal plaatsen deze de folders in pdf format en zijn statisch, ook verwijzen deze websites allemaal door naar de winkelketens zelf.

www.laathetmeweten.nl is een initiatief van LHMW BV, een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in innovatieve informatieontsluiting.