Ingezonden persbericht


21 december 2009

Persbericht

ICCM houdt conferentie voor IT´ers in zending

International Conference on Computing and Mission (ICCM) organiseert van 10 tot en met 13 maart een Engelstalige ICCM-conferentie gericht op zendingswerkers in heel Europa. Naast een serie workshops op het gebied van web development, leiderschapsontwikkeling en actuele technische onderwerpen ligt vooral de nadruk op het leggen van contacten met andere zendingsorganisaties en het uitwisselen van persoonlijke IT-kennis.

De internationale conferentie voor IT in de zending is een platform wat al meer dan 20 jaar wereldwijd computerspecialisten met elkaar in contact brengt. In de steeds veranderende wereld van de IT is het vrijwel onmogelijk om van alles verstand te hebben. Door op bepaalde gebieden samen te werken kunnen computermensen binnen zendingsorganisaties elkaar ondersteunen en helpen met eventuele problemen. Hierbij komen vooral ook onderwerpen ter sprake die specifiek zijn voor de zending zoals ´Hoe kan mijn zendeling veilig e-mail versturen?´ ´Is Windows 7 te gebruiken op het zendingsveld?´ en ´Hoe kan een zendingsorganisatie het beste vacatures op zijn website bijhouden?´ Een actuele lijst van onderwerpen voor de workshops is binnenkort te vinden op www.iccm-europe.org.

Er is tijdens de conferentie ruim de tijd om vrienden te maken en te ontdekken waar anderen mee bezig zijn. Ook zang, gebed en zendingsverhalen dragen bij aan contacten die tot ver na de conferentie door kunnen gaan.

Verder worden bedrijven met een hart voor zending uitgedaagd om mee te werken door deel te nemen en workshops te houden over onderwerpen waar het bedrijf goed in is. Een enkel bedrijf biedt gratis producten of diensten aan ter ondersteuning van de zending.

De conferentie wordt gehouden op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Meer informatie en opgave kan worden gevonden op www.ICCM-Europe.org Personen die zich voor 1 januari 2010 opgeven krijgen 50 euro korting op hun aanmelding. ICCM Europe wordt georganiseerd door een team van mensen in samenwerking met Stichting Hand

Voor meer informatie is er een online brochure:

http://www.iccm-europe.org/brochure

Einde persbericht



Ingezonden persbericht