Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T
Haarlem, 11 januari 2010

IPON 2010

ICT in en rond de lespraktijk
10 en 11 maart - Jaarbeurs Utrecht

Op initiatief van het ICT Platform Onderwijs Nederland wordt op woensdag 10 en donderdag 11 maart 2010, na het grote succes van voorgaande jaren, de derde editie van de IPON gehouden.

ICT in en rond de lespraktijk

Op de IPON 2010 kan het onderwijs zich weer volledig laten inspireren. U kunt zich op het gebied van onderwijs en ICT laten bijspijkeren middels het zeer uitgebreide congresprogramma en de beursvloer, waar meer dan tachtig standhouders acte de présence zullen geven. De beurs biedt meer dan honderd praktische workshops - waar u als bezoeker actief aan kunt deelnemen -, praktijkcases, presentaties en keynotes over educatieve software, digitale leermiddelen, innovatieve toepassingen en multimedia in de klas, leren op afstand, serious gaming, gadgets, videoconferencing, zelf lesmateriaal arrangeren, muziek en film.

Het programma start op woensdagochtend op een ludieke manier. Creducatief draagt hier zorg voor een sfeervolle, informatieve en energiegevende kick-off aan het begin van het congres. De inleiding is gebaseerd op het thema van dit jaar: 'ICT in en rond de lespraktijk'. Daarnaast zijn er heel veel activiteiten op de beursvloer, zoals het SchoolTools Plein, de Digibord Shootout, het Practicumtheater, het Kennisnettheater, Cinekid Medialab, De IPON Teachmeet, De Digitaleschool Vrijmarkt en natuurlijk de uitreiking van de IPON Awards.

Kortom: als u werkzaam bent in het onderwijs en wilt bijblijven als het gaat om de ontwikkelingen op het gebied van ICT, dan mag u de IPON niet missen!

Thema's IPON 2010

· Digitale leermiddelen

· Innovatie & gadgets

· Samenwerking

· Begeleiding en sturing in het ICT-integratiedebat


· Ondersteunende software en hardware in het leerproces

IPON 2010 wordt georganiseerd door Magevents bv en staat onder auspiciën van het ICT Platform Onderwijs Nederland (IPON). IPON is een samenwerkingsverband tussen SLB diensten, APS diensten, AVS en Vives en wordt ondersteund door vele onderwijsinstanties en organisaties.

Kijk voor meer informatie op www.ipononline.nl

Voorinschrijving is gratis, kaarten aan de deur kosten 15,- euro


---

Meer informatie (