KPN NV

KPN Nieuws

Kleinste KPN winkel opent haar deuren in Madurodam

Datum

8 maart 2010

Nummer

014

Op woensdag 10 maart om 11.30 uur onthullen Pieter Egbers, manager KPN winkel en Friso Wesseling, de 17-jarige burgemeester van Madurodam, een miniatuur van de KPN winkel. Hiermee is de allerlaatste Primafoon in Nederland omgebouwd tot KPN winkel, de nieuwe winkelformule van KPN.

Friso Wesseling overhandigt op 10 maart de sleutel van KPN winkel in Madurodam aan Pieter Egbers, in het dagelijks leven winkelmanager in Eindhoven/Woensel. Pieter heeft de eretitel een jaar lang winkelmanager te mogen zijn van KPN winkel Madurodam, omdat hij het beste service-idee heeft om klanten in de nieuwe winkelformule nog beter van dienst te kunnen zijn.

Afscheid Primafoon

Nu ruim 25 jaar geleden in 1984 opende de eerste Primafoon haar deuren. Jarenlang was Primafoon het gezicht van KPN. Madurodam volgde het vertrouwde straatbeeld met een miniatuurversie. Ruim anderhalf jaar geleden startte KPN in heel Nederland met de ombouw van alle Primafoons tot KPN winkel. Het afscheid van Primafoon past in het beleid van KPN om minder merken te voeren. De verbouwingsoperatie is voltooid nu de allerkleinste Primafoon is omgebouwd.

Nieuwste ontwikkelingen

KPN heeft in Nederland 98 KPN winkels. Beleving is het sleutelwoord in de nieuwe KPN winkel. Klanten kunnen heel eenvoudig kennismaken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiel bellen, internet en televisie in de nieuwe winkelformule. Via touchscreens kunnen klanten het totale aanbod aan producten en diensten bekijken en bijna alles zelf uitproberen. Deskundige verkopers staan paraat om klanten zo snel en compleet mogelijk van dienst te zijn.


Noot voor de redactie (