Gemeente Lansingerland

Nieuwbouw Woonbeurs een succes

Zaterdag 6 maart bezochten ongeveer 500 mensen de Nieuwbouw Woonbeurs Lansingerland in Berkel en Rodenrijs.

Er was veel interesse voor de woningen en kavels die in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk worden aangeboden. Verschillende mensen namen tijdens de beurs direct een optie op een woning of kavel. Hiermee was ook deze editie van de Nieuwbouw Woonbeurs Lansingerland een succes.

Nieuwbouwbeurs7.JPG

Â

De gemeente Lansingerland biedt veel mogelijkheden op het gebied van wonen, werken en recreëren. Er worden woningen gebouwd op verschillende nieuwbouwlocaties verspreid over de drie kernen Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek. Op de woonbeurs presenteerden de projectontwikkelaars en makelaars de nieuwbouwwoningen die op dit moment worden aangeboden en die binnenkort in de verkoop gaan. En de gemeente Lansingerland gaf informatie over de verschillende kernen en de vele voorzieningen in de gemeente. Ook presenteerde de gemeente tijdens de woonbeurs nieuwe vrije kavels die beschikbaar komen in de wijken Bolwerk Oost (Berkel en Rodenrijs), Parkzoom (Bergschenhoek) en De Tuinen (Bleiswijk). Ook voor deze kavels was er bijzonder veel interesse.

Â

Buitenleven in de Randstad
De gemeente Lansingerland heeft de ambitie om de komende decennia nog ongeveer 10.000 woningen te bouwen op verschillende (VINEX-)locaties. In de communicatie met potentiële huizenkopers trekt de gemeente samen op met de projectontwikkelaars en makelaars. Eén van de resultaten van deze samenwerking is de nieuwe website: www.buitenleveninderandstad.nl. Mensen vinden op deze website onder meer het volledige aanbod aan nieuwbouwwoningen in Lansingerland.