Gemeente Waddinxveen


Aanvraag subsidie 2011

De gemeente Waddinxveen verleent jaarlijks subsidies aan organisaties die op diverse terreinen met hun activiteiten het beleid van de gemeente uitvoeren en ondersteunen.

Indien u in aanmerking wilt komen voor een gemeentelijke subsidie in 2011 kunt u uiterlijk 1 april 2010 schriftelijk een aanvraag tot subsidieverlening indienen. De aanvraag dient te bestaan uit: een activiteitenplan, een begroting van uw organisatie met daarin opgenomen een begroting voor het realiseren van het activiteitenplan en een balans. De aanvraagformulieren vindt u op www.waddinxveen.nl via trefwoord âaanvraagformulier subsidieâ.

Om voor subsidie in aanmerking te komen dient u o.a.:

activiteiten te (gaan) verrichten die passen binnen de gemeentelijke doelstellingen ten aanzien van beleidsvelden zoals deze blijken uit de gemeentebegroting, die ten dienste staan van de Waddinxveense bevolking en die niet in substantiële mate politieke, godsdienstige of levensbeschouwelijke vorming beogen of feitelijk betreffen;Â

een rechtspersoon te zijn met volledige rechtsbevoegdheid die niet het oogmerk heeft winst te maken.

De aanvraag wordt getoetst aan de hand van Algemene Subsidieverordening (uit 2007) en relevante beleidsdocumenten. U kunt de verordening vinden op www.waddinxveen.nl. In de verordening wordt nader omschreven aan welke beoordelingscriteria de aanvraag moet voldoen. Indien uw aanvraag tijdig is ingediend en volledig is, wordt het in behandeling genomen en nemen B&W uiterlijk voor 31 december 2010 een besluit op uw aanvraag.

Organisaties die in 2010 subsidie verleend krijgen, ontvangen de aanvraagformulieren op het postadres.

U kunt meer informatie verkrijgen via het secretariaat van de afdeling SBO, tel. 624 500.

Aanvraagformulier subsidies 2011