Ingezonden persbericht


Cordys MashApps nu verkrijgbaar via Google Apps Marketplace

Putten, 10 maart 2010 - Cordys, de toonaangevende leverancier van software voor bedrijfsprocesinnovatie, maakte vandaag bekend dat het Cordys Process Factory(TM) en MashApps® heeft toegevoegd aan Google Apps Marketplace(TM), de gisteren gelanceerde online-etalage van Google voor Google Apps(TM)-producten en -diensten. Cordys Process Factory biedt een eenvoudige en effectieve oplossing waarmee iedereen ad-hoc software en MashApps kan ontwikkelen en gebruiken. Het platform voorziet in een Business Process Management (BPM)-omgeving voor de Google Apps-suite van communicatie- en samenwerkingsapplicaties.

Cordys MashApps zijn mashups van verschillende diensten of proces-gestuurde webapplicaties voor kleine en middelgrote bedrijven en afdelingen. De beschikbaarheid van Cordys Process Factory en MashApps via Google Apps Marketplace stelt gebruikers van Google Apps nu in staat om snel, eenvoudig en goedkoop applicaties en bedrijfsprocessen te ontwikkelen en te gebruiken zonder directe betrokkenheid van IT-afdelingen.

"Cordys overbrugt de kloof tussen interne bedrijfssoftware en de cloud. De integratie met Google Apps was voor ons dan ook een logische keuze," zegt Jan Baan, oprichter en CEO van Cordys. "Door Cordys Process Factory en de bijbehorende webapplicaties toe te voegen aan Google Apps Marketplace, wordt het voor gebruikers van Google Apps mogelijk voortdurend hun belangrijkste bedrijfsprocessen te verbeteren, waarbij gegevens van het communicatie- en samenwerkingsplatform van Google worden samengevoegd en gekoppeld aan heterogene systemen en processen binnen de onderneming."

Cordys Process Factory biedt gebruiksvriendelijke webapplicaties zoals Asset Management, Employee Onboarding, Change Management and Expense Management. Bovendien kunnen gebruikers met Cordys Process Factory eenvoudig hun eigen applicaties bouwen en Gmail(TM), Google Docs(TM) en Google Spreadsheets(TM) integreren met backoffice-applicaties en bedrijfsprocessen, of andere online diensten.

"We zijn erg blij dat Cordys Process Factory aan Google Apps Marketplace is toegevoegd," zegt Scott McMullan, Google Apps Partner Lead voor Google Enterprise. "Softwarebedrijven als Cordys helpen ons via Google Apps Marketplace een rijk ecosysteem van geïntegreerde applicaties op te bouwen die naadloos kunnen worden geïntegreerd met Google Apps, zodat IT-beheerders profiteren van de voordelen van cloud computing en Google Apps kunnen uitbreiden om in een groter aantal zakelijke behoeften te voorzien. We zijn verheugd Cordys Process Factory aan de miljoenen Google Apps-gebruikers te kunnen aanbieden die de cloud hebben omarmd."

Dankzij Google Apps Marketplace kunnen meer dan twee miljoen Google Apps-gebruikers eenvoudig geïntegreerde bedrijfsapplicaties en andere professionele diensten ontdekken, kopen en inzetten. Door integratie met de gebruikersaccount en applicatiegegevens in Google Apps, zorgen deze cloudapplicaties voor een groter gebruiksgemak, een hogere bedrijfsefficiency en lagere administratiekosten. Ga voor meer informatie naar google.com/appsmarketplace.

####

Google, Google Apps Marketplace, Google Apps, Gmail, Google Docs, Google Spreadsheets zijn handelsmerken van Google Inc.

Over Cordys
Cordys is een wereldwijde leverancier van software voor het innoveren van bedrijfsprocessen. Global 2000-bedrijven kiezen voor Cordys om de prestaties van hun bedrijfsactiviteiten te verbeteren, zoals het verhogen van de productiviteit, snellere introductie van nieuwe producten en het sneller inspelen op veranderende marktomstandigheden. Cordys is een wereldspeler, en heeft naast kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, EMEA, Azië en het Pacifisch gebied, haar hoofdkantoor in Nederland.

-- EINDE BERICHT---