Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Eerste Reistas Contest 2010 op Wereldwijzer

Nijmegen, 10 maart 2010 - Een bekend fenomeen onder reizigers: na de eerste rondreis blijft het reisgevoel je kriebelen. En waar je ook naartoe gaat, je reistas achtervolgt je overal. Voor de globetrotter wiens reistas beter ingelijst kan worden, organiseert Wereldwijzer Reisforums dit jaar voor het eerst de Reistas Contest. De winnaar maakt zijn volgende reis met een nieuwe backpack van Vaude, ter waarde van 170 euro.

De Wereldwijzer Reistas Contest 2010 bestaat uit drie ronden: een plaatsingsronde t/m 14 maart waarin leden een foto van zichzelf met de reistas kunnen plaatsen, tot en met 21 maart een ronde juryberaad waarin een kritische jury de ingezonden reistassen beoordeelt en finalisten aanwijst en een finale (stemronde) waarin andere reizigers tot en met 30 maart hun stem kunnen uitbrengen op de tas die volgens hen de titel Reistas 2010 verdient.

Reizigers die hun tas willen opgeven voor deelname, surfen direct naar www.wereldwijzer.nl/reistascontest2010.

Over Wereldwijzer Reisforums
De website Wereldwijzer Reisforums is een social media website waar reizigers elkaar ontmoeten, met elkaar discussiëren en tips uitwisselen. Al meer dan 110.000 reizigers en vakantiegangers hebben zich aangemeld bij Wereldwijzer Reisforums. De site is op overzichtelijke wijze onderverdeeld in meer dan 50 landen, thema's en de diverse wereldcontinenten. Naast discussieforums is het op Wereldwijzer ook mogelijk om reisgenoten te zoeken, spulletjes te koop te zetten op de reismarkt, ervaringen over reisbestemmingen te delen, vakantiefoto's online te zetten en veel meer. De website wordt maandelijks door ruim 200.000 Nederlanders en Vlamingen bezocht. QuaMundi Travel Media is eigenaar en exploitant van de website Wereldwijzer Reisforums.

-- Einde persbericht --

Noot voor de redactie,