Persbericht

Honeywell breidt dolphin 6000 lijn uit met nieuwe lichtgewicht mobiele computer Dolphin 6500 levert optimale balans tussen prestaties en prijs bij inpandige applicaties

Eindhoven - 10 maart, 2010 - Honeywell (NYSE: HON) breidt zijn Dolphin® 6000-productlijn uit met de introductie van de Dolphin 6500 mobiele computer. Dit is een lichtgewicht oplossing die voldoet aan de behoeften bij inpandige applicaties voor retail, supply chain en andere lichtindustriële omgevingen. Hij is uitgevoerd met een groot, touch screen kleurenscherm, meerdere toetsenbordopties en de nieuwste mogelijkheden voor gegevensverzameling, afbeeldingen en communicatie. Honeywell's Dolphin 6500 mobiele computer bevat de toepassingen en tools die nodig zijn om de productiviteit en betrouwbaarheid binnen het bedrijf te vergroten.

De Dolphin 6500 bevat een 3,5 inch touch screen kleurenscherm en is ontworpen voor verschillende activiteiten voor en achter de schermen zoals het controleren van prijzen, opzoeken van producten, controle van de inventaris, klantassistentie en asset management. Het grote scherm zorgt ervoor dat gebruikers op één scherm meer van een applicatie kunnen zien, waardoor de gebruikerservaring van grafische applicaties verbetert. Door twee verschillende toetsenbordopties, een numeriek toetsenbord met 28 toetsen en een alfanumeriek toetsenbord met 52 toetsen, kunnen bedrijven aan belangrijke invoereisen voor gegevens voldoen, maar kan ook de gebruiker het bord van zijn keuze gebruiken. Daarbij kan er door de lichtgewicht behuizing en het ergonomische design van de 6500 met één hand worden gescand waardoor gebruikers kunnen multi-tasken.

"Honeywell wil zijn productportfolio aan mobiele computers verbeteren om zo aan de groeiende eisen van ons klantenbestand te voldoen", zegt John Waldron, vice president of worldwide marketing bij Honeywell Scanning & Mobility. "Wij zagen bij veel van onze klanten de behoefte voor een apparaat dat geschikt is voor inpandige applicaties. De Dolphin 6500 is ons tweede product in de 6000-serie en voldoet aan deze behoeften. Mobiele werkers krijgen een apparaat met veel toepassingen dat gemakkelijk te gebruiken is tussen vier muren en ervoor zorgt dat de werkzaamheden worden gestroomlijnd. Hierdoor verbetert ook de productiviteit."

De 6500 is net als de andere Dolphin mobiele computers van Honeywell uitgerust met Adaptus® Imaging Technology. Hierdoor beschikken de gebruikers over een hoge kwaliteit gegevensverzameling voor lineaire en 2D-barcodes, digitaal afbeeldingen vastleggen en intelligente handtekeningregistratie. De 6500 is ook uitgerust met het Microsoft Windows Embedded CE 5.0 besturingssyteem dat een bekende programmeeromgeving biedt die de ontwikkeling van rijke applicaties ondersteunt.

De geavanceerde apparaatconfiguratie en het platform op de 6500 maakt de installatie gemakkelijker. Daarbij levert de Shift-PLUS stroommanagement technologie een minimale batterijduur van 10 uur. Shift-PLUS zorgt voor een continue gebruik tijdens een gemiddelde werkdag zonder onderbrekingen om op te laden, een grotere efficiëntie en lagere kosten voor het vervangen van batterijen. De 6500 heeft ook een IP-score van 54, waardoor hij kan worden blootgesteld aan stof, vuil en waterspetters. Het apparaat kan tot 500 vallen vanaf 1 meter verdragen, hierdoor vermindert de downtime en verbetert de productiviteit.

Om bedrijven een ononderbroken productiviteit te bieden is de Dolphin 6500 verkrijgbaar met Service Made Simple(TM), het vooraanstaande serviceaanbod van Honeywell. Service Made Simple levert een uitgebreid dekking, inclusief normale slijtage, met daarnaast vergoeding van schade door een ongeluk voor een periode van drie tot vijf jaar. Deze dekking vermindert de onverwachte reparatiekosten en down time van het product aanzienlijk en biedt toegevoegde financiële bescherming en gemoedsrust voor Dolphin 6500-gebruikers.

De Dolphin 6500 is vanaf maart beschikbaar. Kijk voor meer informatie over de Dolphin 6500 op http://www.honeywellaidc.com.


Noot voor redacties