Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Rotterdam, 10 maart 2010

Mede bruggenhoofd voor Belgische markt
Flanderijn opent nieuw kantoor in Bergen op Zoom

Incasso en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn opent in maart haar veertiende vestiging binnen Nederland. Vanuit Bergen op Zoom wil de landelijk werkende onderneming de West-Brabantse en Zeeuwse markt gaan bedienen, alsmede een belangrijk deel van België. Het nieuwe kantoor gaat opereren onder de naam Flanderijn en Verdult en is gevestigd in een nieuw aangekocht pand aan de Zuid-Oostsingel 36, gelegen tussen het gemeentehuis en de Rechtbank. Flanderijn was al langer op zoek naar uitbreiding in deze regio, mede vanwege een sterk groeiende vraag naar ambtelijke werkzaamheden. Het pand van 450 m2 gaat tevens ruimte bieden aan een deel van de trainingsactiviteiten voor medewerkers van opdrachtgevers op het gebied van debiteurenbeheer en incasso.

Flanderijn en Verdult start vooralsnog met zes medewerkers, maar vestigingsmanager Ed Verdult voorziet een snelle groei van de onderneming. "Flanderijn is een sterke partij in de West-Brabantse en Zeeuwse markt. Die is tot nu toe goed bediend vanuit de vestiging Dordrecht, maar onze lokale aanwezigheid straks zal zeker leiden tot een groei van de activiteiten", aldus Verdult.

Flanderijn kijkt daarbij zeker ook over de grens, zegt directielid Michel van Leeuwen. "Er is een groeiende vraag naar internationale incassoactiviteiten. Wij zijn om die reden doende een aparte afdeling Internationale Incasso op te richten; de onderhandelingen daarover zijn in volle gang. Bergen op Zoom kan in dat kader goed dienen als bruggenhoofd voor België."

Ruim 25 jaar praktijkervaring
Ed Verdult is geen onbekende in de regio Bergen op Zoom. Hij was hiervoor bijna tien jaar lang mede-eigenaar van gerechtsdeurwaarderskantoor Timmermans & Verdult, waar hij onder meer verantwoordelijk was voor de operationele bedrijfsvoering en ICT. Met ruim 25 jaar praktijkervaring kent Verdult als nieuwe vestigingsmanager voor Flanderijn de klappen van de zweep. Verdult "Ik hecht aan een goede en liefst persoonlijke communicatie met onze cliënten. Natuurlijk gaat het voor opdrachtgevers primair om het uiteindelijke resultaat, maar hen een duidelijk inzicht geven in de voortgang van een dossier of portefeuille is minstens zo belangrijk. Volledig incasseren als het kan en tijdig waarschuwen voor kostenrisico's als er geen of beperkte verhaalsmogelijkheden zijn.".

(Einde bericht)



Ingezonden persbericht