Gemeente Amersfoort

Servicebericht gemeente Amersfoort - woensdag 10 maart 2010

Activiteitenkalender B&W Amersfoort

Woensdag 10 maart t/m zondag 21 maart 2010

Woensdag 10 maart
12.30 uur
Wethouder Luchtenveld neemt deel aan het congres 'Utrecht kijkt verder' over duurzame invulling van mobiliteit en ruimte. Locatie: Rijtuigenloods te Amersfoort.

16.00 uur
Wethouder Hekman onthult een kunstwerk ter gelegenheid van de oplevering van woningen en park in de gebiedsontwikkeling De Melange. Locatie: Evertsenstraat, Park Horseweide te Amersfoort.

Donderdag 11 maart
16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de buitengewone openbare terechtzitting en aansluitend de receptie ter gelegenheid van de installatie van mr. J.R. Bac als plaatsvervangend hoofdofficier van Justitie van het arrondissement Utrecht/Lelystad. Locatie: Gerechtsgebouw Vrouwe Justitiaplein 1 te Utrecht.

19.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper installeert nieuw benoemde raadsleden tijdens Het Besluit. De wethouders zijn hierbij aanwezig. Locatie: Raadszaal, stadhuis Amersfoort, Stadhuisplein 1 te Amersfoort.

9.00 uur
Wethouder Luchtenveld neemt deel aan de NIROV bijeenkomst Collectief Particulier Oprachtgeverschap. Locatie: De Observant te Amersfoort.

Vrijdag 12 maart
17.30 uur
Wethouder Van Daalen opent het Gezondsheidscentrum Vondelplein. Locatie: Vondelplein 4b te Amersfoort.

20.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper verleent haar medewerking aan de voorstelling 'Van Hunebed tot Hyves': de cabaretcanon van de Nederlandse Geschiedenis. Locatie: Theater De Flint, Conicnkstraat 60 te Amersfooort.

20.00 uur
Wethouder Hekman bezoekt de uitvoering van de Johannes Passion van Johann Sebastian Bach door Toonkunst Oratorium Vereniging Amersfoort onder leiding van dirigent Bas Ramselaar. Locatie: St. Joriskerk, Hof 1 te Amersfoort.

Maandag 15 maart
16.00 uur
Wethouder Hekman neemt deel aan de Kei/Corpovenista-salon Voorbij de crisis. Locatie: Johannescentrum, Moezeldreef 400 te Utrecht.

Woensdag 17 maart
09.30 uur
Wethouder Hekman neemt deel aan de studiedag 'Waardecreatie woningportefeuille; factoren die de ontwikkeling van de vastgoedwaarde bepalen'. Locatie: Aula Congrescentrum van de TU Delft, Merkelweg 5 te Delft.

Donderdag 18 maart
16.00 uur
Wethouder Van 't Erve verricht symbolisch de opening van een lichtplichtcafé. Locatie: De Observant te Amersfoort.

Vrijdag 19 maart
10.00 uur
Wethouder Boeve tekent samen met bewoners, opbouwwerk, politie en andere partners het buurtbeheerplan voor de Engweg. Locatie: wijkcentrum De Neng, Engweg 7 te Hoogland.

12.00 uur
Wethouder Van 't Erve is aanwezig bij de bijeenkomst voor leerlingen in het voortgezet onderwijs met als thema 'kernwaarden'. Locatie: ISVW, Dodeweg 8 te Leusden.

20.00 uur
Wethouder Kruyt woont een concert van de Gereformeerde Oratorium Vereniging Magdiël bij: muziek voor de Passietijd. Locatie: Joriskerk te Amersfoort.

Zaterdag 20 maart
14.00 uur
Wethouder Kruyt verricht het startschot voor het jeugdevenement van Scouting Soekwa en de Hooglandse basisscholen Vossenjacht 'Honderd van Hoogland'. Locatie: Pottenbakkerlaan 34 te Hoogland.

19.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper neemt deel aan 'Roze Sofie aan Tafel'. De burgemeester bespreekt aan tafel hoe het is om als lesbische, homo- of biseksuele man of vrouw of transgender in Amersfoort te wonen, werken, winkelen en uit te gaan. Locatie: Grand Café Hemels, Langestraat 69 te Amersfoort.

19.45 uur
Wethouder Boeve opent het nieuwe gebouw van Scouting Mondriaan, samen met de directeur van Scouting Nederland, mevrouw Willemien Meershoek, en de voorzitter van Scouting Mondriaan, Peter Andriessen. Locatie: Barchman Wuytierslaan 81b te Amersfoort.

Noot voor de redactie,

Gemeente Amersfoort