GreenLoans verlaagt tarieven


BUNNIK, 20100310 -- GreenLoans verlaagt de tarieven op GreenLoans Lening en de GreenLoans EcoLening per 16 maart 2010. Het tarief van de GreenLoans Lening komt hiermee op 5,7% en de GreenLoans EcoLening op 6,6%. Hiermee heeft GreenLoans de laagste rente voor de financiering van duurzame investering in de eigen woning.

GreenLoans
De missie van GreenLoans is bijdragen aan een duurzame maatschappij en energiebesparing in het bijzonder. De kredietverstrekker richt zich hoofdzakelijk op huiseigenaren die bewust om willen gaan met het leefklimaat, nu en later, en daarom aan energiebesparing doen.

Verschillende producten
GreenLoans biedt twee producten: de GreenLoans lening en de EcoLening. Hiermee komt zij tegemoet aan de behoefte van klanten om te investeren in energiebesparende oplossingen voor de eigen woning. Voor beide producten geldt een vaste, lage rente die bovendien fiscaal aftrekbaar is. De leningen hebben nog een belangrijk voordeel: met energiebesparende oplossingen, zoals isolatie of warmteterugwinning, wordt de energierekening van de huiseigenaren flink lager.

De EcoLening
Met de EcoLening kunnen producten die binnen de eisen van het EnergieBesparingsKrediet van VROM vallen worden gefinancierd. De EcoLening is een persoonlijke lening met een looptijd van 60 tot 120 maanden. De rente staat vast op 6,6% en is fiscaal aftrekbaar. Met dit product kunnen huiseigenaren onder andere de volgende producten financieren: vloer-, gevel- en dakisolatie; spouwmuurisolatie; ramen, deuren en kozijnen; een voorziening voor warmwaterterugwinning en Hr-ketels.

De GreenLoans lening
Speciaal voor de aanschaf van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen is er de GreenLoans lening. Dit is een persoonlijke lening met een looptijd van 180 maanden. Deze looptijd is gelijk aan de gemiddelde terugverdientijd van de investering. De rente 5,7% en is fiscaal aftrekbaar.

Meer informatie over de voorwaarden en kenmerken van de verschillende GreenLoans producten vindt u op www.greenloans.nl/





Ingezonden persbericht