Miss Montreal lanceert eigen iPhone-App


AMSTERDAM, 20100310 -- Miss Montreal lanceert vandaag haar eigen iPhone App. Shake Before Use! Bij het verschijnen van het Miss Montreal logo klinken dan in de intro de eerste klanken. In de App kunnen de fans direct de tweets van Miss Montreal volgen. Fans kunnen haar blog lezen, foto's en video's bekijken, in het guestbook een bericht achterlaten en kijken waar en wanneer de volgende shows zijn. Daarnaast is er natuurlijk meer te lezen over Sanne en de rest van haar band. Bezoekers kunnen direct naar iTunes voor de albums en liedjes van de band.

Sanne Hans (Miss Montreal), werkt op het moment met haar band hard aan haar tweede album en laat weten heel erg blij te zijn met haar eigen iPhone App.

Het Amsterdamse Phonecast heeft voor Miss Montreal een iPhone Applicatie ontwikkeld die handig gebruik maakt van haar website die vervaardigd is met behulp van het WordPress internet publishing platform. "Hier is een zogenaamde hybride App uit ontstaan die zowel iPhone software combineert met web ontwikkeling. De content die men op de site vindt is aangepast voor mobiel gebruik maar wordt wel real-time doorgezet naar de iPhone App. Daarnaast zijn de typische iPhone zaken terug te vinden als mooie grafische overgangen, navigatie, en het gebruik van de accelerometer, de bewegingscensor van het apparaat," aldus Tjeerd Romijn, directeur van Phonecast. De iPhone App is gratis verkrijgbaar in de App Store van Apple: itunes.apple.com/nl/app/miss-montreal/id359897127

Het Amsterdamse Phonecast Solutions is een full-service mobile agency dat voorziet in mobiele strategieën en oplossingen voor bedrijven en organisaties. Met hun grondige kennis van de mobiele markt, mobiele (internet)technologie en haar mogelijkheden leveren ze een groot aantal bewezen producten en diensten die organisaties in staat stellen maximaal te profiteren van het steeds maar groeiende aantal smartphones dat steeds meer kan.

Beeldmateriaal: www.phonecastsolutions.nl/pers