Mavim behaalt Microsoft Gold Certificaat


NOORDWIJK, 20100311 -- Mavim BV, leverancier van procesmanagement software, heeft alweer voor het zesde jaar haar Microsoft Gold Partnership gecontinueerd. Mede dankzij deze status waarborgt Mavim de continuïteit en de ontwikkeling van haar product. Dit zal dan ook opnieuw uiting krijgen in de nieuwste versie van haar software product, Mavim Rules 2008, welke naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar gelanceerd zal worden.

Voor het verkrijgen van de Microsoft Partner status wordt er gekeken naar verschillende aspecten van het product en bedrijfsvoering. Mavim heeft hiervoor o.a. de twee competenties, Information Worker en ISV software, behaald. De Information-Worker competentie geeft aan dat Mavim en technologiepartner is die bedreven is in het ontwikkelen van oplossingen op het gebied van samenwerking en groepsproductiviteit rond het Microsoft Office system. De ISV software competentie betreft Mavim's bewezen deskundigheid op het gebied van de ontwikkeling en verkoop van standaard softwaretoepassingen op basis van Microsoft-technologieën.

Mavim Rules 2008 is een systeem waarmee alle procesgerelateerde informatie gestructureerd en consistent kan worden beschreven en beheerd. Daarnaast biedt het systeem de mogelijkheid om deze informatie op eenvoudige wijze te communiceren naar alle betrokkenen binnen de organisatie. Door de integratie met Microsoft Word en Visio in de Mavim software, gecombineerd met centrale database en rapportagemogelijkheden, kunnen bestaande modellen en documentatie geïmporteerd en centraal beheerd worden. Dit vormt de kern van haar twee belangrijkste USP's: gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid van consistente informatie.

"Gold Certified Partners vertegenwoordigen het hoogste niveau van competentie en ervaring met Microsoft-technologieën en werken het nauwst samen met Microsoft.", aldus Microsoft zelf.

Over Mavim
Mavim BV, toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van procesmanagement software, heeft vestigingen in Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland en is sinds 2005 Microsoft Gold Partner. Hiermee vertegenwoordigt zij het topniveau van het Microsoft-partnerschap.

Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Mavim Rules in gebruik voor Business Process Management en Kwaliteitsmanagement.