Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Wijziging in het directieteam van L&H customer contact

Woensdag 10 maart 2010

Robbert Heemskerk neemt afscheid van L&H

Nieuwegein - Algemeen Directeur en medeoprichter van L&H Customer Contact, Robbert Heemskerk, heeft besloten na een periode van ruim 15 jaar te vertrekken bij het succesvolle bedrijf. Hij creëert hiermee tijd om andere initiatieven te ontplooien die passen binnen zijn carrière, waaronder deelnemingen in andere bedrijven en een bestuursfunctie bij de WGCC. Robbert Heemskerk blijft aan als aandeelhouder en zal de eerste periode op adviesbasis betrokken blijven bij de activiteiten van L&H.

L&H gaat hiermee een nieuw tijdperk in, zonder de oorspronkelijke oprichters. René Oldenbeuving neemt de functie van Algemeen Directeur op zich. De laatste drie jaar was hij werkzaam als Financieel Directeur bij het bedrijf.

L&H is de laatste jaren sterk gegroeid; autonoom en door een aantal overnames. Het bedrijf is nu zowel qua grootte als qua profiel een leidende speler binnen de Nederlandse klantcontactmarkt. De organisatie is nu in een fase gekomen waarin structuur en consolidatie, naast verdere groei van belang zijn. Vanuit zijn verleden binnen zowel de ICT branche als zakelijke- en professionele dienstverlening heeft Oldenbeuving hier ruime ervaring in.

De directie van L&H Customer Contact bestaat nu uit: René Oldenbeuving | Algemeen Directeur
Patrick Jordens | Commercieel Directeur
Michel Scheidt | Directeur Client Services
Bart van Veen | Directeur Contact Centers
Peter van Osch | Directeur Business Intelligence

L&H werkt met ruim 2.000 medewerkers vanuit 9 vestigingen (Nieuwegein, Utrecht, Haarlem, Rotterdam, Leidschendam, Zoetermeer, Assen, Oosterhout en Willemstad) voor meer dan 60 toonaangevende opdrachtgevers op alle gebieden van resultaatgericht klantcontact in de consumenten en zakelijke markt.