Prins Willem Alexander aanwezig op druk bezocht symposium

10/03/2010 21:08

Afval Energie Bedrijf (AEB)

Symposium Afval Energie Bedrijf 9 maart 2010 over afvalmanagement in de toekomst

Op dinsdag 9 maart organiseerde het Afval Energie Bedrijf 'The Amsterdam Waste Management Conference'. Na speeches van o.a. Carolien Gehrels van gemeente Amsterdam en Roelof Kruize van het Afval Energie Bedrijf, werd samen met een aantal (inter)nationale experts op het gebied van afvalverwerking gedebatteerd over afvalmanagement en de toekomst daarvan. Genodigden op het symposium waren regionale, nationale en Europese politieke vertegenwoordigers, afvalverwerkers, milieuorganisaties en wetenschappers. Z.K.H. Prins Willem Alexander was ook tijdens een deel van het debat aanwezig en werd daarna rondgeleid door het Afval Energie Bedrijf.

Tijdens het symposium werd ook een samenwerkingsovereenkomst getekend tussen Wereld Waternet en het Afval Energiebedrijf, waarin ze verklaren de intentie te hebben samen te werken op het gebied van drinkwater, sanitatie, afvalwater, watersystemen in (alternatieve) energie in ontwikkelingslanden.

Noot voor redacties

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.afvalenergiebedrijf.nl