Xebia haalt Innovation Games® naar Nederland


HILVERSUM, 20100224 -- Xebia, specialist op het gebied van Agile Java software development, enterprise architectuur, auditing, middleware en integratietechnologie haalt de Innovation Games naar Nederland. Op woensdag 10 maart geeft Luke Hohmann, bedenker van deze vorm van primair marktonderzoek, tijdens een door Xebia georganiseerd seminar voor het eerst in Nederland een presentatie hierover. Een dag later zal de daadwerkelijke training plaatsvinden voor C-level Management en Research & Development Management van softwarebedrijven. Zij zullen dan in de praktijk de voordelen van de Innovation Games beleven.

De Innovation Games is een vorm van primair marktonderzoek, waarin klanten van bedrijven die software ontwikkelen door middel van innovatieve simulatiespelen directe feedback kunnen genereren over een product of dienst. Hierdoor kunnen softwarebedrijven ontdekken welke onuitgesproken behoeften klanten hebben en worden nieuwe doorbraakkansen aan het licht gebracht. Daarnaast verduidelijkt het hoe en wanneer klanten een product of dienst zullen gebruiken. Softwarebedrijven zijn hiermee beter in staat om de juiste functionaliteit toe te voegen, waardoor een beter rendement gerealiseerd kan worden. Daarnaast is de impact van productaanpassingen al in een vroeg stadium voor klanten inzichtelijk.

Andrew Vayro, European Sales Director - Offshoring bij Xebia: "Het is de eerste keer dat Luke Hohmann de Innovation Games® in Nederland presenteert. Xebia is een autoriteit op het gebied van Agile en focust sterk op kennisdeling en innovatief werken. Wij kijken constant naar nieuwe mogelijkheden om de productiviteit te vergroten zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dit is voor ons een unieke kans om te laten zien hoe je op een slimme en innovatieve manier software ontwikkelt. In combinatie met onze Distributed Agile Development Method kunnen softwarehuizen sneller en efficiënter software ontwikkelen met behoud van kwaliteit."

Meer informatie over het seminar en de Innovation Games kunt u vinden op: www.xebia.com/secrets.

---------------------------------

Over Xebia

Xebia is marktleider op het gebied van Agile en Java ontwikkeling en Architectuur. Xebia helpt haar klanten met het invoeren van de Agile methode door middel van change management, coaching en trainingen. De internationale organisatie biedt consultancy en voert complete projecten uit, vanuit vestigingen in Nederland, Frankrijk en India. Xebia ontwikkelt software op basis van Java technologie en de Agile methode, en gebruikt daarbij gedistribueerde ontwikkelteams. Van deze teams is de helft van de ontwikkelaars in Nederland en de andere helft in India gesitueerd. Zo combineert het bedrijf de voordelen van offshore met het succes van Agile. Xebia stelt met de klant doelen vast en levert stap voor stap werkende software op met de hoogste business value. De voortgang van projecten wordt continu gemeten aan de hand van werkende producten of prototypes. Deze samenwerking blijkt goedkoper en het resultaat voldoet altijd aan de gestelde eisen.

Xebia heeft ruim honderdtachtig zeer ervaren consultants in dienst, waarmee het bedrijf haar klanten kan ondersteunen bij de uitdagingen die grootschalige enterprise projecten met zich mee brengen, van architectuur en ontwikkeling tot beheer. Het bedrijf behoort volgens Skillcity tot de top 20 snelle groeiers in 2009. Daarnaast is Xebia in 2009 opgenomen in de Deloitte Fast50 en winnaar van de High Growth Award voor de regio Midden-Nederland. Voor meer informatie: www.xebia.com.





Ingezonden persbericht