Gemeente Berkelland


Inloopavond over Leusinkbrink-Zuid op 10 maart in De Keizerskroon in Ruurlo

Op woensdag 10 maart wordt vanaf 19.30 uur tot 21.30 uur een inloopavond gehouden over de schetsplannen voor Leusinkbrink-Zuid in Ruurlo. Deze inloopavond wordt gehouden in De Keizerskroon, Dorpsstraat 15 in Ruurlo. U kunt tijdens die avond op elk willekeurig moment binnenlopen om de schetsen en tekeningen te bekijken.

Er zijn plannen in voorbereiding voor het toekomstig woongebied Leusinkbrink-Zuid in Ruurlo. Het gaat om het gebied dat globaal wordt begrensd door Groenloseweg, Hessenweg, Nieuwenhuissteeg en Brinklaan. De mogelijke invulling van het gebied staat in een inrichtingsschets, waarop variaties mogelijk zijn.

Burgemeester en wethouders van Berkelland stellen iedereen graag in de gelegenheid om de plannen te bekijken. Er zijn vertegenwoordigers aanwezig van de gemeente, Exploitatiemaatschappij Leusinkbrink BV, het stedenbouwkundig adviesbureau Royal Haskoning en Van Witteveen en Bos om -als dat gewenst is- een nadere toelichting op de plannen te geven en eventuele vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk uw wensen en/of opmerkingen op een reactieformulier in te vullen. Dit formulier is tijdens de inloopavond beschikbaar.

Voor de goede orde wijzen wij u erop dat op dit moment geen sprake is van een officiële inspraak- of zienswijzenprocedure, op basis waarvan formeel op de plannen kan worden gereageerd. Het gaat nu om een informeel moment van overleg.

De basis-inrichtingsschets voor het gebied Leusinkbrink-Zuid kunt u ook al van te voren inzien en gratis meenemen. De tekening ligt van 3 maart tot en met 10 maart ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat
1 in Borculo en het Servicepunt Ruurlo, Nieuwe Weg 5 in Ruurlo.

Wijk/regio Ruurlo
Mutatiedatum 01/03/2010