Gemeente Berkelland


Inloopbijeenkomst op woensdag 10 maart over aansluiting N315 op N319 bij Ruurlo

De provincie Gelderland nodigt u uit voor een inloopbijeenkomst op woensdag 10 maart over de aansluiting van de N315 op de N319 bij Ruurlo. U bent van harte welkom tussen 17.00 en 19.00 uur in de Orangerie, Stapeldijk 1 in Ruurlo.

Presentatie van plannen

Tijdens de inloopbijeenkomst wordt u geïnformeerd over de voorgenomen plannen om de aansluiting van de N315 (Zelhemseweg) met de N319 (Vordenseweg) nabij Ruurlo veiliger te maken. Samen met de gemeente Berkelland en de verkeersadviseur van de politie heeft de provincie de diverse oplossingen onderzocht om de aansluiting veiliger te maken en zijn nu zover dat zij hun plannen aan u kunnen presenteren.

Uw mening wordt op prijs gesteld

Op woensdag 10 maart presenteren wij u onze oplossing. Tijdens de avond zijn vertegenwoordigers van de provincie Gelderland en de gemeente Berkelland aanwezig om hierover met u in gesprek te gaan. Uw mening over de voorgenomen plannen wordt op prijs gesteld. U hoeft zich van tevoren niet aan te melden, maar kunt gewoon binnenlopen tussen de aangegeven tijdstippen.

Meer informatie

Voor vragen over de bijeenkomst kunt u op werkdagen contact opnemen met de provincie Gelderland, projectsecretaris Yvette Aalbers, (026) 359 8178, e-mail: y.aalbers@prv.gelderland.nl of met projectmanager Frans Verboom, (026) 359 9894, e-mail: f.verboom@prv.gelderland.nl.