Persbericht

LogMeIn introduceert LogMeIn Pro2 voor de Mac
Geavanceerde toegang op afstand voor de Mac versterkt gebruikersvrijheid

AMSTERDAM ­ 10 maart, 2010 ­ LogMeIn heeft LogMeIn Pro2 voor de Mac geïntroduceerd. Hiermee kunnen gebruikers vanaf iedere locatie via elk apparaat met een internetverbinding of Apple iPhone verbinding maken met hun Mac.

Meer vrijheid voor Mac-gebruikers
Met de laatste versie van LogMeIn Pro2 kunnen gebruikers verbinding maken met hun MacBook, iMac of Mac Pro vanaf elk apparaat met een internetverbinding, ongeacht of het voor privé of zakelijk gebruik is, binnen of buiten kantoor. LogMeIn Pro2 voor Mac bevat nieuwe mogelijkheden zoals een veilige bestandsoverdracht en de synchronisatie van mappen via het web, printopdrachten geven vanaf een Mac naar een lokale computer, on-demand delen van de desktop met andere gebruikers en veel meer.

"LogMeIn geeft ons de vrijheid om de juiste ondersteuning te bieden voor zowel Mac- als PC-gebruikers. Dit is een goede ontwikkeling, aangezien steeds meer klanten ondersteuning vragen voor op Mac gebaseerde thuissystemen", zegt Jeff Tarr, president van Tarr Technology Consulting, leverancier van residentiële technologiesystemen. "De nieuwe mogelijkheden in Pro2 voor Mac helpen ons om onze klanten beter te bedienen door verbinding te maken met PC's en Mac's vanaf elke locatie. Dit geeft ons de flexibiliteit om de juiste oplossing aan te bevelen en te installeren voor onze klanten."

Naast LogMeIn Pro2 voor Mac, biedt LogMeIn ook de reeds bestaande LogMeIn Free voor Mac. Deze oplossing is nu uitgebreid met verbeterde navigatie, zodat gebruikers sneller en eenvoudiger vanaf een externe werkplek toegang hebben tot hun Mac. Door de snellere prestaties lijkt het alsof de gebruiker daadwerkelijk achter zijn Mac zit. Daarnaast is de browserondersteuning verbeterd, inclusief ondersteuning voor 64-bit Safari.

"LogMeIn Pro2 voor Mac geeft Mac-gebruikers de vrijheid om toegang te krijgen tot hun Mac vanuit elke locatie", zegt Andrew Burton, vice president van LogMeIn. "Het gevoel dat je bestanden of werk vergeet, is weg. Door te kiezen voor LogMeIn Free of LogMeIn Pro2 voor Mac, is 'Maccess' op afstand voor ieder budget mogelijk."

Over LogMeIn Pro2 voor Mac
LogMeIn Pro2 voor Mac is direct beschikbaar voor 52,60 euro per jaar, per Mac, met mogelijkheid tot prijsvoordeel voor meerdere gebruikers. Gebruikers hebben de mogelijkheid om LogMeIn Pro2 voor Mac 30 dagen gratis uit te proberen - zonder credit card-verplichting - op www.LogMeIn.com/welcome/Pro4Mac .