Gemeente Duiven


Bijeenkomsten betere bereikbaarheid Arnhem - Nijmegen


----------
Projectbureau ViA15 werkt aan een betere bereikbaarheid in de regio Arnhem - Nijmegen. Er zijn hiervoor drie mogelijke tracés bedacht die nu verder uitgewerkt en onderzocht gaan worden. Bij twee van deze oplossingen wordt de A15 doorgetrokken en bij de ander wordt het bestaande wegennetwerk verbeterd en verbreed, in combinatie met de inzet van extra openbaar vervoer.

Schetsontwerpen en uw inbreng
Van de tracés zijn eerste schetsontwerpen gemaakt die we graag aan u voorleggen. In maart organiseert ViA15 daarom drie participatiebijeenkomsten, namelijk op 11 maart in Huissen, 16 maart in Duiven en 18 maart in Arnhem. Uw inbreng is van belang voor de kwaliteit van de komende onderzoeken en de daarop gebaseerde besluiten.

Informatie
Kijk voor meer informatie en aanmelding voor een bijeenkomst op onze site: www.via15.nl. Voor vragen kunt u een mail sturen naar info@via15.nl of contact opnemen met Sonja van Paeschen op (026) 368 84 70.

Projectbureau ViA15 is een samenwerkingsverband van Stadsregio Arnhem Nijmegen, provincie Gelderland en ministerie van Verkeer en Waterstaat.