RTL Group

Achtste finales UEFA Europa League donderdag bij RTL 7

De UEFA Europa League is op donderdag 11 maart alweer toe aan de achtste finales. Helaas geen Nederlandse clubs meer bij 'de laatste zestien' maar nog wel genoeg Nederlandse spelers. Zo treedt HSV, dat in de voorgaande speelronde PSV uit het toernooi knikkerde, met Nederlanders Ruud van Nistelrooy, Joris Mathijsen, Eljero Elia en Romeo Castelen in de gelederen aan tegen de koploper van de Belgische competitie, Anderlecht.

Ook Juventus, dat Ajax op overtuigende wijze wist uit te schakelen, komt weer in actie. Ditmaal neemt het team van Fabio Cannavaro, ex-Ajacied Zdenek Grygera, Alessandro Del Piero en David Trezeguet het op tegen Fulham, de Londense ploeg uit de prestigieuze Premier League.

Beide wedstrijden worden live uitgezonden door RTL 7. Humberto Tan presenteert de voetbalavond en voor de analyse wordt hij bijgestaan door Gertjan Verbeek. Leo Driessen verzorgt het commentaar bij de wedstrijd HSV - Anderlecht en zijn collega bij Juventus - Fulham is Vincent Schildkamp.

Na afloop zijn er uitgebreide samenvattingen van de wedstrijden Lille
- Liverpool en Valencia - Werder Bremen. Marcel Maijer gaat naar Lille voor interviews met Dirk Kuyt en Ryan Babel.

Uitzending RTL 7, donderdag 11 maart
18.00 uur HSV - Anderlecht
21.00 uur Juventus - Fulham
23.30 uur Samenvattingen

Website: rtlvoetbal.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.