Philips

Philips' nieuwe 8000 LED-serie van Full HD 3D-compatibele LCD-TV's brengt home entertainment tot leven

Amsterdam - De nieuwe Philips tv's uit de 8000 LED-serie bevatten energie-efficiënte en ultradunne TV schermen. Deze nieuwe Full HD 3D-compatibele 8000-serie brengt home entertainment op een intense manier tot leven. Daarnaast krijgt de consument via de tv toegang tot een ruim aanbod van online-entertainment via Net TV. De 8000 LED-serie staat voor TV's met oog voor detail door het elegante frame uit zuiver glas dat speciaal werd ontworpen voor liefhebbers van een verfijnd design in hun woning.

De Philips 8000 LED-serie is uitgerust met het Ambilight Spectra 2-lichtsysteem om een intense bioscoopervaring te verzekeren. Ambilight detecteert de overheersende kleuren op het scherm en projecteert een bijpassende sfeerverlichting op de muur achter de televisie, waardoor de kijkbeleving wordt uitgebreid. De nieuwe Ambilight-technologie past zich zelfs aan de muur aan, voor optimale prestaties, wat de kleur van de huisinrichting ook is. Ambilight analyseert de kleur van de muur en past de kleurinstellingen aan voor een optimaal effect, wat de beleving nog meeslepender maakt. In 2010 zorgt een hoger aantal kleursegmenten per schermformaat voor een betere afstemming op de kleur op het scherm, een meer nauwkeurige kleurharmonie en een bijna naadloze voortzetting van de actie buiten het scherm, waaroor films echt tot leven komen.

Opmerkelijke beeldkwaliteit

De Philips 8000 LED-serie beschikt over de 2010 versie van de Perfect Pixel HD Engine met een verwerkingsvermogen van 500 miljoen pixels in Full HD, om perfect scherpe hoge resolutiebeelden en idem beeldkwaliteit te creëren, ongeacht de bron. Dankzij Perfect Natural Motion geniet je van de actie zonder enige trillingen. Deze technologie evalueert en corrigeert de beweging in het beeld, minimaliseert de trillingen en laat je genieten van snelle actiescènes met een uitstekende scherpte en vloeiende bewegingen.

Het slanke design, de adembenemende beeldkwaliteit en één van de laagste niveaus van energieverbruik in deze categorie heeft de 8000-serie te danken aan de laatste nieuwe
LED-verlichtingstechnologie. LED-tv's worden beschouwd als een duurzamere keuze, omdat ze 50% energie-efficiënter zijn dan klassieke flatscreens en omdat ze ook geproduceerd worden zonder dat er gevaarlijke materialen aan te pas komen. Met de LED-achtergrondverlichting van de 8000-serie geniet je van een laag stroomverbruik, beeldprestaties met een hoog contrast, een buitengewone scherpte en een diepe schittering.

Philips 200Hz Clear LCD verfijnt nog eens extra de beeldkwaliteit om je te laten genieten van sublieme bewegende beelden, zonder onzuiverheden. Dankzij de uitzonderlijk snelle responstijd van 1 milliseconde gaat niets van je kijkbeleving verloren.

Je voelt de sublieme klank

Het naadloos geïntegreerde geluidsysteem met nieuwe speakertechnologie vult je kamer en je verbeelding, en vormt een perfecte aanvulling op je blu-ray discspeler. Met de Clear Sound-technologie hoor je duidelijk elk woord, terwijl de Incredible Surround-technologie je omringt met een krachtige klank, diep en warm. Met de 2x10 W RMS versterkers geniet je van een ongelooflijk heldere klank die de hele ruimte vult, groot of klein.

Interactiviteit binnen handbereik

Dankzij Net TV en optionele WiFi Media Connect is de 8000 LED-serie ook meteen één van de televisies met de grootste connectiviteit. Met Net TV krijg je op je televisie toegang tot een brede keuze aan online informatie en entertainment, gewoon door de tv aan te sluiten op je thuisnetwerk via de Ethernetverbinding of optionele WiFi-dongle.* Geniet van films, beelden, informatief amusement en populaire websites als YouTube in hoge beeldkwaliteit op je tv-scherm. De nieuwe video on demand-diensten voor Net TV aangeboden door Videoland (Nederland, België), Video Futur (Frankrijk, België) en Film2Home (Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland) bieden je toegang tot de meest recente films, rechtstreeks op je tv-scherm. Nog nooit was genieten van een filmavond thuis zo makkelijk. Heb je je lievelingsuitzending gemist, dan kun je ook rechtstreeks via Net TV toegang krijgen tot de terugkijkdiensten* van de zenders. In Nederland is dit nu mogelijk met RTL Gemist. Of je nu naar de laatste nieuwe kaskraker, dan wel naar een gemiste aflevering van je favoriete soapserie wilt kijken, het kan allemaal met één druk op de knop.


* Voorwaarden en aanbod verschillen per land en per zender.

Full HD 3D-compatibel

Nu de BDA de 3D-norm heeft vastgelegd en de vraag van de consument aangewakkerd wordt omdat de belangrijkste Hollywood-studio's meer 3D-films beschikbaar stellen, voert de Philips 8000-serie de bioscoopervaring naar de 3e dimensie. De 8000-serie is Full HD 3D-compatibel, met een actieve technologie die ervoor zorgt dat de televisie kan worden aangesloten op een 3D-upgradepack. Dit pack bevat een 3D-compatibele infraroodzender die communiceert met een actieve bril om de indruk van diepte te verschaffen en een indrukwekkende 3D-ervaring te garanderen. De 3D-compatibele tv en het upgradepack zijn bedoeld voor filmliefhebbers die thuis naar content in 3D willen kijken en genieten van een meeslepende Full HD 3D filmervaring. Het 3D upgradepack is beschikbaar voor de modellen van 37", 40", 46" en 52" uit de 8000-serie van Full HD 3D-compatibele televisies.

Elegant en stijlvol

Qua vormgeving staat de Philips 8000 LED-serie symbool voor minimalisme en zuiverheid. De serie heeft een elegante, slanke vorm en een bijzonder eigentijdse afwerking zoals een stijlvol glazen front en een sokkel met aanraakgevoelige rand in roestvrij staal. Het is een dunne en compacte televisie die perfect past in elke ruimte en deze een extra design element verleent.

Productkenmerken

Verruim je kijkbeleving
o Ambilight Spectra 2 verruimt de kijkervaring o Full HD 3D-compatibel, voor een meeslepende kijkervaring

Actie tot in het kleinste detail
o Full HD TV met Pixel Precise HD, voor gedetailleerde actiescènes o Schitterende led-beelden bij laag stroomverbruik o 200Hz Clear LCD, met responstijd van 1 ms voor een sublieme scherpte in bewegende beelden
o HD Natural Motion, voor supervlotte bewegingen in Full HD-films

Indrukwekkende, onzichtbare klank
o Ruimtevullend, met een vermogen van 20 W RMS en Incredible Surround Sound

Verbind je met de online wereld en geniet
o Net TV met optionele WiFi dongle voor populaire online diensten op je televisie
o DLNA PC netwerkverbinding om de content van een computer op de TV te kunnen bekijken

Full HD 3D-compatibel
o De 8000-serie is Full HD 3D-compatibel, met een full 1080p resolutie voor beide ogen en geschikt voor 3D met de optionele 3D upgrade pack

Grotere duurzaamheid
o Led-tv's zijn tot 50% energie-efficiënter dan klassieke lcd-tv's

De 8000 serie is vanaf Mei in Nederland beschikbaar. De 8000 serie in de 32 inch schermformaat is vanaf Augustus beschikbaar.