Hypodomus wil uitbreiding dienstverlening aan professionele partijen

11/03/2010 12:56

Hypodomus

Hypodomus geeft startsein voor uitbreiding dienstverlening aan professionele partijen.

Dinsdag 9 maart gaf NVM makelaar en hypotheekadviseur Hypodomus het officiële startsein voor de dienstverlening aan professionele marktpartijen. "Hypodomus (bestaat o.a. uit voormalig Meeús woningmakelaardij, Boer Hartog Hooft woningmakelaardij en Boelens Jorritsma woningmakelaardij onderdelen) is van oudsher een belangrijke partner voor banken, projectontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties en pensioenfondsen, maar we gaan onze dienstverlening uitbreiden en nog verder professionaliseren," aldus directeur Professionele Markt, Peter van Jaarsveld.

Hypodomus heeft een team van meer dan 160 gespecialiseerde mensen die dagelijks in heel Nederland aan het werk zijn voor opdrachtgevers en door de snelle groei van Hypodomus is het belangrijk dat iedereen weet wat van hem of haar wordt verwacht. Hypodomus richt zich met haar afdeling Professionele Markt op consultancy, taxeren, dispositie van verhuurde woningcomplexen (uitponden) en verkoop van een groot scala van nieuwbouwprojecten, zowel voor projectontwikkelaars als corporaties.

4000 Nieuwbouwwoningen

Met ruim 4000 nieuwbouwwoningen in verkoop is Hypodomus één van de grootste marktpartijen. "Dat willen we zeker zo houden. Iedereen weet dat er juist nu ontzettend hard gewerkt moet worden om projecten ook daadwerkelijk verkocht te krijgen. Daarom zijn we dagelijks in overleg met onze opdrachtgevers en financieringspartners om projecten in beweging te houden en om de verkoopbaarheid en financierbaarheid te optimaliseren. Deze week gaat Hypodomus Nieuwbouw op internet van start waarmee iedere woning optimaal en 100% actueel op internet staat," aldus Peter.

Hypodomus heeft de best bezochte makelaarswebsite van Nederland. Zo'n 70.000 potentiële klanten bezoeken maandelijks Hypodomus.nl, hetgeen van groot belang is opdrachtgevers. Voor taxaties heeft Hypodomus een landelijk dekkend netwerk dat, indien nodig, aan de NWWI taxatie eisen voldoet.

Dispositie tools

Vanwege de behoefte aan verversing in de beleggingsportefeuilles, maar ook liquiditeit neemt het aantal verkopen en uitpondingen toe. Hypodomus wordt steeds eerder ingeschakeld bij strategische advisering inzake verkoop / dispositie trajecten. Het vooraf kunnen bepalen van de verkoopkans per woning, per complex of per project speelt daar op in. Op die manier wordt het inzicht in de portefeuille vergroot en kan de vastgoedeigenaar beter geadviseerd worden welk complex uit de portefeuilles daadwerkelijk voor dispositie in aanmerking komt.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hypodomus.nl