Gemeente Purmerend

Enquêteurs gevraagd voor regionale omnibusenquête

11 maart 2010

In opdracht van de gemeenten Landsmeer, Purmerend, Waterland en Zeevang wordt in april regionale Omnibusenquête gehouden. Het team beleidsonderzoek van de gemeente Purmerend voert dit onderzoek uit.

Eén op de 20 inwoners krijgt, steekproefsgewijs, in de week van 12 april een vragenlijst aangereikt. Op deze vragenlijst kunnen de geënquêteerden aangeven hoe zij hun woongemeente ervaren op het gebied van leefbaarheid en veiligheid, voorzieningen, wonen, onderhoud en dienstverlening. De uitkomsten van de enquête worden door de gemeentebesturen gebruikt bij het bijstellen en vaststellen van hun beleid.

Voor het uitreiken en ophalen van de vragenlijsten zijn voor de gemeenten Purmerend, Landsmeer, Waterland en Zeevang nog enquêteurs/enquêtrices nodig. Het betaalde werk is op freelance basis en vindt voornamelijk in de avonduren plaats, in de periode van 12 t/m 23 april.

Vindt u het leuk om als enquêteur aan de slag te gaan? Meld u dan vóór 23 maart aan bij Anouschka Panka, team Beleidsonderzoek van de gemeente Purmerend. Telefoon: 0299-452588, e-mail: AJM.Panka@Purmerend.nl