Gemeente Stein


Werkzaamheden maart 2010

We werken flink aan onze wegen; voor rioolrenovatie, verbetering van de doorstroming, verkeersmaatregelen rondom het centrum. Wij vragen uw begrip, want hoewel we ons best doen ongemakken zoveel mogelijk te voorkomen, zal enige overlast onvermijdelijk zijn.

Door de strenge winter hebben veel werkzaamheden helaas enige vertraging opgelopen. Daarom zijn een aantal planningen bijgesteld. Tijdens vorst of slecht weer kunnen aannemers namelijk niet of moeilijker werken.

Kerensheide
De werkzaamheden in de Heerstraat zijn afgerond behoudens de laatste laag asfalt, deze wordt in het voorjaar aangebracht. Na de carnaval is er gestart met de werkzaamheden in de Smeetsstraat. De bestaande verharding wordt verwijderd, nieuwe riolering en verharding worden aansluitend aangebracht.
Voor vragen over de werkzaamheden, kunt u contact opnemen met de opzichter dhr. Rens Joris, tel. 06-21508494. Via de website van de gemeente Stein: www.gemeentestein.nl kunt u in het menu Actueel/Projecten de voortgang van het project volgen.

Wilhelminaplein
De werkzaamheden zijn gestart na de carnaval. Er wordt gedeeltelijk een nieuwe verharding aangebracht, parkeerplaatsen en wegmarkering. Voor vragen over de werkzaamheden, kunt u contact opnemen met de opzichter dhr. Tim Caanen, tel. 06-13533250.

Bushaltes
Voor de kerst 2009 was er gestart met het verbeteren van een negental bushaltes. Maar ook hier heeft de vorst het werk vertraagd. De werkzaamheden worden na de carnaval afgerond.
Voor vragen over de werkzaamheden, kunt u contact opnemen met de opzichter dhr. Tim Caanen, tel. 06-13533250.

Beek, Oude Rijksweg â Maastrichterlaan/Wolfeynde In gemeente Beek wordt er de komende jaren werkzaamheden uitgevoerd aan de Oude Rijksweg. Deze werkzaamheden gaan gepaard met omleidingsroutes op Steins grondgebied, enige overlast zal onvermijdelijk zijn. Via borden worden de omleidingsroutes aangegeven. Beek Bereikbaar is de naam van de website waar de meest complete en actuele informatie over de âHerininrichting Oude Rijkswegâ te vinden is (www.beekbereikbaar.nl/) .