Arriva


Lusje laat OV-reizigers loungen

MerwedeLingelijn en Arriva hebben Nederlandse primeur voor ontspannen treinreizen. Meer dan honderd oranje loungestoelen stonden woensdagmiddag 10 maart symbool voor het 'nieuwe' relaxte reizen in Nederland; Lusje.

Lusje is een project waarbij enthousiaste en ervaren reizigers (de Lusjes) onervaren reizigers helpen. Omdat elkaar een eindje op weg helpen buitengewoon is, geeft Lusje reizigers een steuntje in de rug. Dit project is feestelijk gestart op de MerwedeLingelijn, het traject tussen Dordrecht en Geldermalsen.

Landelijke primeur
We hebben hiermee de landelijke primeur te pakken en daar zijn we trots op! Bent u ook trots, al reiziger? En wilt u uw medereizigers helpen of doet u dit soms al? Meld u dan aan via lusje.nl of stuur een e-mail naar info(at)lusje.nl. U ontvangt dan een leuk welkomstcadeau.

Het vervolg
Na de start op de MerwedeLingelijn gaat het project deze zomer in Noord-Holland bij Connexxion van start. De OV-ambassadeur Jeltje van Nieuwenhoven heeft de wens uitgesproken dat in 2012 Lusje is ingevoerd in heel Nederland. Op lusje.nl kunt u zien in welke regio's er al Lusjes actief zijn.
Geschreven op 11 maart 2010