Vakcentrum Levensmiddelen

Kandidaten hoofdbestuur

11 maart 2010
---

Ieder Vakcentrumlid kan hoofdbestuurslid van de vereniging Vakcentrum worden. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 20 april 2010 in het Eureko Conference Centre in Zeist worden de hoofdbestuursleden benoemd.

De heer Jan Leussink is tussentijds aftredend en niet herkiesbaar en de heer Hans Geveling is statutair aftredend en niet herkiesbaar. De heren Christ-Jan van Bedaf, Joop Verbeeten en Steven Huibers zijn statutair aftredend en herkiesbaar.

Statutair moeten kandidaten voor een hoofdbestuurslidmaatschap zich per aangetekend schrijven aanmelden. Deze aanmelding dient mede ondertekend te zijn door tenminste vijf andere Vakcentrumleden. Een kandidaat dient in de aanmelding te verklaren een eventuele verkiezing als hoofdbestuurslid te aanvaarden, en dit met zijn of haar handtekening te bekrachtigen.
Kandidaatsbrieven dienen voor vrijdag 19 maart 2010 op het Vakcentrum te zijn ontvangen.

GeĂŻnteresseerde Vakcentrumleden kunnen voor meer informatie contact opnemen met mr. Patricia E.H. Hoogstraaten, directeur Vakcentrum, telefoon (0348) 41 97 71 of een e-mail sturen aan p.hoogstraaten@vakcentrum.nl.