Gemeente Valkenswaard

planning onderhoud elementenverharding

Aangepaste planning onderhoud elementenverharding

In november jl. publiceerden wij de planning voor het onderhoud aan diverse wegen (elementenverhardingen) in de gemeente Valkenswaard. Deze planning liep tot en met februari 2010. De werkzaamheden hebben echter vertraging opgelopen door de vorst van de afgelopen maanden. Hierna vindt u de aangepaste planning.

Uiteraard blijft de haalbaarheid van deze planning afhankelijk van de weersomstandigheden.

Dokter Dagevosstraat
In de periode van 15 maart tot en met 16 april aanstaande wordt zowel het trottoir als de gehele rijbaan van de Dr. Dagevosstraat herstraat vanaf de Willibrorduslaan tot aan de Carolusdreef. Dit zal in gedeelten gebeuren om de hinder tot een minimum te beperken. Er worden invalideninritten gemaakt op hoekpunten van de straat waar ze nu nog niet aanwezig zijn.

Buurt 't Gegraaf
In de periode van 22 maart tot en met 23 april aanstaande worden in het Gegraaf de trottoirs herstraat in de Kerstroosstraat, de Ganzetongstraat, de Venkelstraat, het Ericapad en langs de Nieuwe Waalreseweg (tussen de Meidoornlaan en het Ridderspoor). Dit zal in gedeelten gebeuren om de hinder tot een minimum te beperken. Ook hier geldt dat er invalideninritten aangebracht worden op de hoekpunten waar nog niet aanwezig zijn.

Buurt Kerkakkers-Noord
In Kerkakkers-Noord zijn de werkzaamheden aan de trottoirs in de Pater van den Elsenstraat, Alb. Thijmstraat, Mr. van Sonstraat, Mgr. Zwijsenstraat en Hubert van Nispenstraat, vanwege de vorst later van start gegaan dan gepland. Naar verwachting is het werk gereed op vrijdag 26 maart aanstaande. Ook hier geldt dat er invalideninritten aangebracht worden op de hoekpunten indien zij nog niet aanwezig zijn.

't Mortelke
In de periode van 6 tot en met 9 april wordt de rijbaan van het Mortelke in Borkel herstraat. Dit zal in gedeelten gebeuren om de hinder tot een minimum te beperken.

Kapelweg
Aan de Kapelweg in Borkel wordt de puinverharding opgeknapt. Dat gebeurt in de week van 6 tot en met 9 april ofwel de week erna, afhankelijk van het weer. Voor deze werkzaamheden is een droge periode noodzakelijk.

Korenstraat
Van 22 tot en met 26 maart aanstaande wordt de Korenstraat herstraat, ter hoogte van de nieuwbouw in deze straat.

Informatie
De firma Jansen zal per straat tijdig een brief verspreiden zodat de aanwonenden weten wanneer zij hinder kunnen ondervinden en met wie zij eventueel contact op kunnen nemen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Voor nadere informatie over de geplande werkzaamheden kunt u terecht bij de heer B. van Dijk van de afdeling Leefomgeving van de gemeente Valkenswaard. Hij houdt toezicht namens de gemeente op de werkzaamheden en is telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 040-2083634.