Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 11-03-2010

Politie ruimt hennep in Roosendaal, Wouw en Zevenbergschen Hoek

ROOSENDAAL: Bij een hennepruimdag van het team Roosendaal zijn woensdag vijf hennepkwekerijen ontmanteld. Het gaat om woningen aan de Carneooldijk en Diepenburg en een bedrijfspand aan de Hulsdonksestraat in Roosendaal en een woning aan Roosendaalsebaan en de Glymestraat in Wouw. In totaal werden ruim 600 planten aangetroffen. In een drogerij in een woning aan de Van der Nootlaan in Roosendaal werd ruim 11 kilo gedroogde hennep gevonden. Een Poolse man die aanwezig was in de woning aan de Glymestraat, werd aangehouden. Op drie adressen werd gerommeld met stroom.

ZEVENBERGSCHEN HOEK: In een woning aan de Hoofdstraat zijn
woensdagmiddag rond 17.00 uur de 28-jarige bewoner en drie mannen (24, 27 en 29 jaar) uit Bergen op Zoom gearresteerd. Na een anonieme melding vond de politie in twee slaapkamers en op zolder een
hennepkwekerij met in totaal 335 planten. Ook bleek er sprake van diefstal van stroom. Het viertal is ingesloten op het bureau.

Automobiliste uit Nieuw-Vossemeer na GHB-gebruik achter het stuur

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft donderdagmorgen rond 00.15 uur een 20-jarige vrouw uit Nieuw-Vossemeer aangehouden wegens rijden onder invloed van drugs. Agenten reageerden op een melding dat er op de kruising Bergsebaan-Bemmelenberg een auto stond, half in de berm en met een draaiende motor. De bestuurster ervan reageerde nergens op. Ambulancepersoneel dat ook ter plaats kwam, heeft de vrouw onderzocht. Ze verklaarde zelf dat ze kort daarvoor op een nabijgelegen
parkeerplaats met wat vrienden GHB gebruikt had. Om te bepalen in welke mate ze onder invloed was, is bloed afgenomen. Het rijbewijs van de bestuurster is ingevorderd.

Man uit Roosendaal (20) verdacht van vernieling en diefstal

ROOSENDAAL: Een 20-jarige man uit Roosendaal is donderdagmorgen rond 02.15 uur aangehouden wegens vernieling en diefstal. De politie reageerden op diverse meldingen dat twee jongens auto's vernielden op de Begijnenberg, Abelenberg en Ambrozijnberg. Ook zouden dezelfde jongens twee kratten bier hebben gestolen uit een schuur aan de Van der Nootlaan en mogelijk geprobeerd hebben in te breken bij een woning aan de Balladeberg. Agenten zagen op enig moment twee jongens met twee kratten bier bij een pand aan de Bergrand. Een van hen zat op het dak en kon ontkomen, de ander werd meegenomen naar het bureau.

Bejaarde automobilist uit Schijf wordt onwel en rijdt tegen andere auto

ROOSENDAAL: Op de Zundertseweg heeft donderdagmiddag kort voor 13.30 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Een 70-jarige man uit Schijf reed met zijn auto in de richting van Roosendaal toen hij vermoedelijk door een te lage bloedsuikerspiegel onwel werd. Hij reed vervolgens tegen een geparkeerde auto. De man is naar het St.
Franciscusziekenhuis gebracht. Zijn letsel is onbekend, het lijkt niet levensbedreigend. Ook drie kinderen die hem in de auto zaten, zijn naar het ziekenhuis gebracht. Dit ter controle.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 11-03-2010 15:19 | © Regio Midden en West Brabant |