Welten

Online bedrijf geeft nieuwe dimensie aan selectieproces

donderdag 11 maart 2010

Lancering van Groeiers.in

Efficiënt, kostenbesparend en toch persoonlijk zijn volgens Rianne van der Heiden en Erik Broeder van `Groeiers.in' de speerpunten van het nieuwe label dat op 15 maart gelanceerd wordt. Dit detacheringsbedrijf, onderdeel van Welten, combineert de nieuwste digitale technieken met een persoonlijke touch. Groeiers.in richt zich op vaste en tijdelijke basisfuncties binnen de zakelijke dienstverlening.

Uniek
Groeiers.in is het antwoord op nieuwe ontwikkelingen in de MBO+ markt. In de zakelijke dienstverlening is enerzijds behoefte aan snelle en goedkope bediening, maar anderzijds is er de wens tot persoonlijk contact.
Uniek aan `Groeiers.in' is dat vrijwel alles via internet verloopt. De opdrachtgever wordt ondersteund in het zelfstandig zoeken naar de juiste kandidaat. Van het zoeken naar de juiste CV's tot het voeren van een intakegesprek. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste digitale communicatie- en supportsystemen. Door de mogelijkheden van het internet optimaal te benutten, wordt de opdrachtgever veel tijd en kosten bespaard en kan, eventueel ondersteund door webcamtechniek, gericht gekozen worden voor de juiste kandidaat.

Realistisch beeld
De eerste indruk die door de kandidaat wordt gegeven in de online intake is - net als bij een fysiek gesprek - vaak bepalend voor de klik tussen kandidaat en opdrachtgever. Volgens Erik Broeder zijn de eerste reacties van kandidaten en klanten zeer positief. "Doordat beide partijen in hun vertrouwde omgeving een gesprek voeren ontstaat er op afstand toch een realistisch beeld. Uit de pilotfase blijkt dat het persoonlijk contact de match tussen klantwens en ambitie van de kandidaat enorm versterkt".

Groeiers.in: onderdeel van Welten
Groeiers.in is onderdeel van Welten. Welten is financieel opleider en stelt op interim-basis financieel specialisten beschikbaar voor banken, verzekeraars en pensioenfondsen. De lancering van Groeiers.in stelt Welten in staat alle lagen van de financiële dienstverlening te bedienen.