FloraHolland


FloraHolland College, het kenniscentrum van de sierteeltsector

FLORAHOLLAND (11 maart 2010) - Tijdens de FloraHolland Trade Fair, die vorige week plaatsvond in Naaldwijk, introduceerde de veiling officieel het FloraHolland College. Dit is de plek waar handelaren en aanvoerders hun kennis kunnen verbreden om zo hun ondernemerschap naar een hoger niveau te brengen. Standhouders en bezoekers kregen uit handen van het promotieteam de studiegids voor 2010 uitgereikt.

Delen van kennis
Het FloraHolland College is een initiatief om alle opleidingen, trainingen, cursussen en marktbezoeken die FloraHolland organiseert onder één paraplu te brengen. Op deze manier kan de veiling beter inspelen op de wensen van aanvoerders en handelaren. Het delen van branche-ervaring en het opdoen van praktische kennis blijft tenslotte belangrijk in een markt die continu in beweging is. Met trainingen, workshops en het deelnemen aan marktbezoeken spijkeren aanvoerders en handelaren hun marktkennis en marketingvaardigheden bij.

Programma
Het cursusaanbod richt zich met name op marketing, verkoop en kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan een verkooptraining, trendseminar of een inkoopcursus bij de klok. Daarnaast organiseert het FloraHolland College onder andere marktbezoeken, biedt zij een training Digitaal Communiceren aan en kunnen mensen zich inschrijven voor een Retail Class. Voor een compleet overzicht van al deze activiteiten, inclusief data en locaties, kijkt u op www.floraholland.com. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het FloraHolland College, T 0297-390938, florahollandcollege@floraholland.nl.