AEGON
AEGON biedt nieuwe verzekering voor zakelijke motorrijtuigen: AEGON Auto op Maat Bedrijvenpakket

AEGON biedt vanaf vandaag een speciale autoverzekering voor zakelijke motorrijtuigen: AEGON Auto op Maat Bedrijvenpakket. Of het nu gaat om twee of meer auto's, deze verzekering biedt bedrijven de mogelijkheid het wagenpark te verzekeren. Niet alleen personenauto's, motorrijwielen en bestelauto's vallen onder de dekking, maar ook kleine vrachtauto's (tot en met 16 ton) en heftrucks kunnen tegen een aantrekkelijk pakkettarief verzekerd worden.

Al enige tijd is AEGON Auto op Maat voor particulieren op de markt, met de komst van AEGON Auto op Maat Bedrijvenpakket is er nu ook een passende oplossing voor bedrijfswagenparken. Daarnaast kan een ondernemer zijn eigen zakelijk gebruikte auto ook in het AEGON Auto op Maat Bedrijvenpakket verzekeren. De voorwaarden voor personenauto, bestelauto en motorrijwielen in het AEGON Auto op Maat Bedrijvenpakket zijn gebaseerd op het particuliere product: AEGON Auto op Maat. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden uit een voordeel of vrijheid variant, afhankelijk van de wens van de klant.

AEGON Auto op Maat Bedrijvenpakket in het kort

§ 10% Pakketkorting vanaf twee motorrijtuigen. Voor vrachtauto en heftruck geldt een aantrekkelijk pakkettarief

§ Alle motorrijtuigverzekeringen overzichtelijk in één pakket

§ Geen toeslag voor termijnbetaling

§ Standaard eigen risico van EUR 150,-

§ Standaard 1e jaar nieuwwaarde

§ Standaard dekking voor schade aan bestuurders (WEGAM)

§ Hulp bij het voorkomen van schade

Het nieuwe AEGON Auto op Maat Bedrijvenpakket biedt bedrijven een zeer goede flexibele dekking en kan als de bedrijfsituatie verandert, aangepast worden. Dit zorgt er voor dat er nooit te veel premie betaald wordt.

Online zaken doen
Voor het AEGON Auto op Maat Bedrijvenpakket heeft AEGON een nieuwe manier van online zakendoen ontwikkeld. Net als bij het vorig jaar geïntroduceerde AEGON Zakenpakket kan het intermediair via de AEGON Intermediair portal toegang krijgen tot een applicatie waarmee de verzekeringsadviseur:

* de premie kan berekenen;

* een offerte kan maken;

* een polis kan aanvragen.

Deze werkwijze past geheel in het huidige tijdsbeeld. Het biedt de verzekeringsadviseur direct inzicht in de premie en de verzekering is eenvoudig en direct af te sluiten.