Gemeente Baarn

Koninklijke onderscheidingen voor twee afscheidnemende raadsleden

Woensdagavond 10 maart reikte waarnemend burgemeester van Baarn, de heer drs. B. Vries, Koninklijke onderscheidingen uit aan de raadsleden A. Korkmaz en P. Laseur. De uitreiking vond plaats tijdens een bijzondere raadsvergadering, waarin afscheid werd genomen van in totaal zes raadsleden.

Als gevolg van de recent gehouden gemeenteraadsverkiezingen vertrekken diverse raadsleden uit de gemeenteraad van Baarn. Tijdens een bijzondere raadsvergadering, die werd gehouden op woensdag 10 maart 2010 in de vernieuwde raadszaal van het gemeentehuis, is afscheid genomen van de vertrekkende raadsleden.

Twee raadsleden, die afscheid namen, de heer A. (Ali) Korkmaz en mevrouw P. (Petra) Laseur. Beiden hebben er dan drie zittingsperiodes op zitten. Vanaf 1998 is de heer Kormaz voor de Partij van de Arbeid en mevrouw Laseur voor de VVD in de raad actief geweest. Zij hebben een constructieve bijdrage geleverd aan de besluitvorming en daarmee de belangen behartigd van de inwoners uit Baarn.

De heer Korkmaz en mevrouw Laseur zijn bij het terugtreden als volksvertegenwoordiger benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Â

Afscheid

Woensdag 10 maart werd afscheid genomen van in totaal zes raadsleden:

Â

Petra Laseur, fractievoorzitter VVD, 12 jaar raadslid;

Ali Korkmaz, nestor van de Raad, 12 jaar raadslid;

Bas van den Boom, raadslid CDA, 2006 â 2010;

Cees Hilhorst, raadslid PvdA, 2008 - 2010;

Jan Willem Jansen, raadslid CDA, 2006 â 2010;

Annemiek Dercksen, raadslid Hart voor Baarn en voormalig wethouder.