Ingezonden persbericht

Amsterdam, 11 maart 2010

Boer & Croon benoemt Eelco Koehoorn tot associate partner

Eelco Koehoorn (47 jaar) is per 1 maart 2010 gestart als associate partner bij Boer & Croon InterMaat. Hij zal zich vooral binnen de sector financiële dienstverlening richten op interim-managementvraagstukken.
Voordat hij aan de slag ging bij Boer & Croon InterMaat heeft Eelco Koehoorn diverse directiefuncties bekleed in het bank- en verzekeringswezen. Hij is achtereenvolgens werkzaam geweest bij RVS Verzekeringen, ABN-Amro Bank, ING Bank (ondermeer als districtsdirecteur Retail) en bij Friesland Bank (laatstelijk als directeur Corporate Clients).
Eelco is bestuurlijk actief bij werkgeversorganisatie VNO-NCW. Eerst als voorzitter Jong Management en momenteel als bestuurslid VNO-NCW Noord. Verder is Eelco lid van de Raad van Toezicht van het Noord Nederlands Orkest.

Boer & Croon

Boer & Croon staat voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Consulting, Corporate Finance en Management. De unieke combinatie van deze activiteiten stelt Boer & Croon in staat strategische vraagstukken van klanten te doorgronden en daadwerkelijk op te lossen: 'van inspiratie tot en met realisatie'. De groep telt ongeveer 450 ervaren consultants, managers en stafmedewerkers. Boer & Croon combineert als geen ander toonaangevende denk-, durf- en daadkracht. Een ijzersterke mix waarmee de consultants en interim-managers snel een vernieuwende weg kunnen inslaan naar duurzaam betere prestaties.