Ingezonden persbericht

Direct Design is genomineerd voor de Nationale Thuiswinkel Awards 2010!

11 maart 2010 - Direct Design is officieel genomineerd voor de Nationale Thuiswinkel Awards Publieksprijzen 2010 en maakt hiermee kans om de Beste Webwinkel te worden in de categorie Wonen. 2010 is het eerste jaar dat Thuiswinkel.org de categorie 'wonen' aan de Nationale Thuiswinkel Awards heeft toegevoegd en www.directdesign.nl is de enige online design meubelwinkel die kans maakt op deze prestigieuze prijs.

Grote stap
Het feit dat Thuiswinkel.org de categorie ´Wonen´ heeft opgenomen in de Nationale Thuiswinkel Awards geeft aan dat de online woonbranche een steeds serieuzere speler wordt op het gebied van online aankopen. Waar het kopen van online boeken en dvd´s inmiddels als ´normaal´ wordt ervaren wordt het kopen van online meubelen ook steeds vaker gedaan. Het feit dat Direct Design een verdubbeling in haar orders heeft gezien in 2009 illustreert dit gegeven.

Nomineren
In de periode tussen 24 januari en 4 maart konden consumenten hun favoriete webwinkel(s) nomineren en de deelnemende webwinkels beoordelen. Aan de hand van een vragenlijst met diverse criteria hebben ze rapportcijfers gegeven aan de deelnemende winkels. Op basis van deze resultaten zijn de nominaties per categorie tot stand gekomen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onafhankelijke onderzoeksbureau Q&A Research & Consultancy.

Stemronde
Het eindoordeel is daarmee nog niet geveld. Consumenten kunnen tot 24 maart blijven stemmen, maar nu enkel op de genomineerden voor de Publieksprijzen. Het totaal aantal uitgebrachte stemmen bepaalt voor 50 procent wie de Publieksprijzen in de wacht slepen tijdens de gala-avond op donderdag 25 maart in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De Publieksprijzen 2010 worden vergeven in 18 categorieën. De lijst met alle genomineerde webwinkels staat gepubliceerd op de website van de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards: http://thuiswinkelawards.nl/stemmen/.

Over Direct Design
Voor meer informatie over Direct Design zie: http://www.directdesign.nl/over-direct-design/ .