Ingezonden persbericht

Colt VoIP Access zorgt voor meer flexibiliteit en schaalbaarheid bij kleine bedrijven

Colt-partners profiteren van gestroomlijnde processen, betere ondersteuning en hogere beloningen

Amsterdam, 11 maart 2010 - Colt heeft bekend gemaakt dat VoIP Access, de oplossing voor het combineren van IP telefonie en internettoegang voor kleine bedrijven, vanaf heden meer bandbreedteopties en mogelijkheden tot monitoring voor klanten biedt. Naast meer flexibiliteit en schaalbaarheid kunnen klanten er tevens op vertrouwen dat hun netwerk veilig is, dankzij onder meer ingebouwde voorzieningen ter voorkoming van hacking en ongeautoriseerde gesprekken via het IP-netwerk. De oplossing wordt voornamelijk in de markt gezet via de partners van Colt. Colt's uitgebreide partnerprogramma Community is nog verder vernieuwd, zodat de partners optimaal kunnen profiteren van aanvullende trainingen, ondersteuning en beloningen van hun VoIP Access pakket.

Onderdeel van deze ontwikkeling is het stroomlijnen van het orderproces, waardoor het nog gemakkelijker wordt om zaken te doen met Colt. Partners worden ondersteund door het speciale sales- en support team van Colt en via de eerste klas ondersteuning van Colt's partnerportal. Daar kunnen aanvragen automatisch worden gevolgd, zodat partners en resellers de bestellingen voor hun klanten kunnen bijhouden van het moment van bestelling tot levering.

Resellers kunnen VoIP Access bestellen op het elektronische bestelformulier zelfcertificering selecteren. Hierna dient de reseller zich zelf te trainen in de VoIP Access oplossing en een certificaat te behalen. De order kan vervolgens snel en gemakkelijk door Colt worden verwerkt zodat de VoIP Access-oplossing altijd op tijd wordt geleverd.

Het leveringsproces is aanzienlijk verbeterd, de reseller installatietijd is teruggebracht tot slechts tien werkdagen. Dit wordt verder ondersteund door nieuwe testmethoden die door Colt zijn geïmplementeerd. Daarmee kunnen op internet gebaseerde VoIP Access services op afstand worden getest via de Colt-node, en hoeven resellers niet langer te wachten op een on-site test.

Gary Moore, Partner Director bij Colt: "Colt zet zich voortdurend in om de samenwerking met partners zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom evalueren we alle verbeteringen van onze werkwijze zorgvuldig, zodat het steeds makkelijker wordt om zaken te doen met Colt. Dit vereenvoudigde proces zal de relatie met onze partners absoluut verbeteren. Naast het verbeteren van de VoIP Access oplossing voor onze klanten, willen we er ook voor zorgen dat onze partners kunnen profiteren van een betere Service Delivery. De resellers hoeven minder tijd te besteden aan het zoeken naar informatie en het plaatsen en beheren van orders, waardoor ze meer tijd kunnen steken in datgene waar ze echt goed in zijn: het bieden van een eersteklas service aan de klant."

Het VoIP Access partnerprogramma is nog verder uitgebreid met concurrerende kortingen, commissies en uitgebreide marketingondersteuning.

De uitgebreide VoIP Access oplossing is in heel Europa per direct verkrijgbaar.

Over Colt

Colt - The information delivery platform for European business.

Colt stelt haar klanten in staat hun vitale zakelijke informatie te delen, te verwerken en op te slaan. Colt is gespecialiseerd in het leveren van data, spraak en managed services aan grote bedrijven, de middenzakelijke markt en wholesale klanten. Colt heeft in 13 landen een netwerk van 25.000 km, inclusief metropolitan area netwerken in 34 grote Europese steden met directe glasvezel verbindingen naar 16.000 gebouwen en 19 Colt datacentra.

Colt staat genoteerd op de London Stock Exchange (COLT). Meer informatie over Colt en haar diensten kunt u vinden op www.colt.net.