NEN


Bedrijf in Beweging

donderdag 4 februari 2010, 09:20

Interactief, dynamisch, waarbij u zelf uw programma samenstelt uit een keur van sessies die overwegend powerpoint-vrij zijn: dat is Bedrijf in Beweging samengevat.

Op 11 maart 2010 vindt dit themacongres gezondheidsmanagement voor de vijfde keer plaats in een passende locatie: de voormalige Kloostersalons De Mariënhof in Amersfoort.

Gezond ondernemen
Bedrijf in Beweging is een metafoor voor (maatschappelijke) ontwikkelingen waar bedrijven mee te maken hebben. Zoals aankomende krapte op de arbeidsmarkt (ondanks de recessie), reorganisaties, fusies, flexibilisering en globalisering, aangescherpte sociale zekerheid en langer doorwerken. En dat in een teruglopende economie. Dat vraagt om een andere manier van kijken naar werk en gezondheid. Naar gezond ondernemen en gezond management.

Interactief concept
Bedrijf in Beweging is een concept waarbij zowel vertegenwoordigers vanuit praktijk, beleid en onderzoek elkaar treffen. Op een manier die uitnodigt tot het actief uitwisselen van ervaringen en kennis. U kunt daarbij kiezen uit deelname aan onder meer expert meetings, ronde tafel discussies, interactieve sessies: met acteurs, rollenspelen of het uittesten van een nieuwe methodiek, lezingencarrousel: elk half uur is er een andere lezing vanuit praktijk, beleid of wetenschap, hangen aan de bar: een één-op-ééngesprek met een expert/adviseur, waaronder Remco van Schaik, consultant NEN-OHS. Hij kan u meer inzicht geven in de ontwikkeling van de nieuwe praktijkrichtlijn 'Sturen op duurzame inzetbaarheid van medewerkers', de werktitel voor NPR 6070. Het congres heeft elk jaar een ander actueel thema. 'Nieuwe werken, slimmer werken' is het thema van 2010.

Op www.congresgezondheidsmanagement.nl is de meest actuele informatie te vinden.
zie ook de volgende gerelateerde onderwerpen:
NEN Arbomail (Publicatie)