Mayerline viert 40ste winkel met cadeau voor dames van 40

23/02/2010 09:30

Mayerline N.V.

Mayerline opent 40ste winkel en geeft cadeau aan dames van 40

Op 11 maart opent het Belgische Mayerline zijn 40ste winkel in het nieuwe shoppingcentrum K-in-Kortrijk. Om dit te vieren trakteert Mayerline elke vrouw die dit jaar 40 wordt op een cadeau!

In bijlage vindt u een beeld van het leuke cadeau en een foto uit onze zomercollectie.

Actie? Elke vrouw die kan aantonen dat ze in 2010 veertig jaar wordt, krijgt een waardevol geschenk (zonder aankoopverplichting - actie geldig tot uitputting voorraad - één cadeau per klant).

Waar? In elk van de 40 Mayerline Shops.

Wanneer? Van 11 tot en met 31 maart 2010.

Wie bovendien op 11,12 of 13 maart langskomt in de Kortrijkse Mayerline Shop kan mee een glaasje heffen op deze heuglijke gebeurtenis.

Over Mayerline: een Belgische Succes Story

Mayerline is het succesverhaal van de Belgische familie Meyer. In 1957 richtten Joseph en Jeanne Meyer het kledingbedrijf op dat aanvankelijk een bescheiden collectie produceerde die in multimerkenwinkels verkocht werd. Het accent lag op mantels en jassen, maar al snel werden ook tailleurs en andere elegante dameskledij geproduceerd.

Het Brusselse koppel nam na een tijd zelf enkele kledingzaken over en zo werd de basis gelegd voor de huidige retail knowhow. Zoon Maurice werkte mee in de winkels en bouwde deze dankzij de creatieve input van echtgenote Frieda uit tot bekende modezaken. In 1980 kwam Maurice Meyer dan zelf aan het hoofd van het familiebedrijf. Onder zijn impuls werd Mayerline een merk met een heuse total look-collectie waarbij kwaliteit en pasvorm voorop stonden.

Ondertussen is Mayerline naast kledingproducent ook een van de grootste Belgische kledingretailers, met aanwezigheid in de beste winkelstraten en shoppings van het land.

Met schoonzoon Patrik Geurts als nieuwe CEO is de opvolging bovendien verzekerd. Het bedrijf vaart een evenwichtige, maar dynamische koers waarbij de komende jaren ook nog vaker over de landsgrenzen gekeken zal worden.

Deze zomer grijpt de Mayerline-collectie terug naar de rijkgevulde historiek van het merk: elegantie en vrouwelijkheid voeren de hoofdtoon. Net als elk seizoen is er een evenwicht tussen geklede silhouetten en casual looks. De Mayerline-vrouw geniet immers volop van haar leven en daarin past een chic feestje even vlot als een stevige strandwandeling.

Mayerline staat ook voor kleuren en vrolijke prints - en wie daarvan houdt, is deze zomer weer aan het goede adres bij een van de vele Mayerline verkooppunten.

Mayerline is verkrijgbaar in 40 Mayerline Shops en 15 Corners bij Galeria Inno. Ook in multimerkenwinkels blijft het merk een vaste waarde met meer dan 200 verkooppunten in de Benelux en Frankrijk.

In bijlage vindt u enkele beelden:

- Het originele cadeau

- Mayerline zomer

Wenst u een interview, meer info of beelden?

Contacteer An Rietjens :

an.rietjens@mayerline.beTel: 02 536 05 16

Gsm: 0495 26 13 09

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel