Ingezonden persbericht


Nieuwe Cosmopolitan in teken van liefde en lust
Bekende Nederlandse mannen geven zich bloot

In het aprilnummer van Cosmopolitan staan liefde en lust centraal. Bekende Nederlandse mannen doen een boekje open over hun liefdesleven. Barry Atsma, Sebastiaan Labrie, Xander de Buisonjé, Victor Reinier, Don Diablo, Art Rooijakkers en Remy Bonjasky vertellen openhartig over hun ervaringen.

Eeuwige trouw is relatief
De geïnterviewde mannen beschikken hierbij over een flinke dosis zelfkennis. "Een foute man lult je met list en bedrog het bed in. Ik doe het tenminste nog met open vizier", aldus acteur Victor Reinier. Muzikant Xander de Buisonjé: "Eeuwige trouw is een relatief begrip." De loslippige BN'ers zetten voor Cosmo de deur naar hun liefdesleven wagenwijd open. Hoofdredactrice Claudia Straatmans: "Bij Cosmo zijn we dol op alles waar XL bij staat. Size does matter is ons credo, ook als het om de liefde gaat. We zijn dan ook bijzonder trots dat zeven Bekende Nederlanders in hun hart hebben durven laten kijken. Hopelijk zet dit aan tot nog meer liefdesverklaringen van de mannen."

Playboys, hakken en rondingen
Cosmopolitan legde de heren het vuur aan de schenen en dat leverde een aantal interessante inzichten op. DJ Don Diablo: "Mijn adem stokt als ik op een vrouw afstap die ik écht leuk vind." Presentator Sebastiaan Labrie: "Vroeger vond ik het nog spannend om een femme fatale te 'temmen', nu geef ik toch de voorkeur aan een warme en lieve vrouw." K-1 bokser Remy Bonjasky vindt hoge hakken sexy. "Maar dan bedoel ik niet van die laffe KLM pumps", aldus Bonjasky. Ook acteur Victor Reinier heeft een uitgesproken mening over het uiterlijk van een vrouw. "Die dunne asperges die je tijdens de modeshows ziet, doen me niets. Ik geef de voorkeur aan rondingen. Heupen, billen, borsten. Hmmm!", zegt Reinier.

Cosmopolitan XL
Sinds 2010 is Cosmopolitan maandelijks bijna 200 pagina's dik. Uitgerekend in een krimpende markt heeft Cosmopolitan meer body gekregen! Het aprilnummer van Cosmopolitan ligt vanaf donderdag 11 maart in de winkels. Verkrijgbaar voor ¤ 4,95.

www.cosmopolitan.nl

Noot voor redacties


----------