VARA

Grenzeloze humor met Frank Evenblij in VARA's Comedy Corner Vanaf 11 maart geeft `VARA's Comedy Corner' elke week een overzicht van de beste buitenlandse comedy. Frank Evenblij ontvangt samen met comedy-kenner Leon Happé twee Nederlandse comedians die hun visie geven op buitenlandse comedy en op vakbroeders van over de grens. Elke week word je bijgepraat over de stand van zaken in de internationale comedywereld. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen, welke talenten moeten we in de gaten houden, welke comedyseries mag je niet missen, wat zijn dé internetfilmpjes van het moment en welke comedyfilms komen eraan? In aflevering 1 schuiven Sander van Opzeeland en Eric van Sauers aan. `VARA's Comedy Corner' iedere donderdag om 22.00 uur bij de VARA op Nederland 3 uitgezonden.

Aan de hand van fragmenten wordt gesproken over inspiratie, de ondergang van Conan O'Brien op NBC en hoe dit in een opvallende animatie uit Azië wordt uitgelegd, klassiekers als Richard Pryor en Cheers, prijsuitreikingen die worden gehost door beroemde komieken (Chris Rock bij de Oscars, Ricky Gervais bij de Golden Globes) en nog veel meer.

Frank Evenblij ziet uit naar het nieuwe programma: "Ik vind het erg leuk om te zien wat er allemaal is aan buitenlandse comedy". Frank heeft de hulp van kenner Leon Happé ingeschakeld om de verschillende komieken die voorbijkomen te kunnen duiden. "Leon Happé is echt een wandelende comedy-encyclopedie, hij weet alles van comedians en hij heeft ze allemaal al eens live gezien", aldus Evenblij over zijn partner.

Veel van de vertoonde fragmenten kunnen na afloop van het programma in een uitgebreidere versie teruggekeken worden via de website van het programma: vcc.vara.nl.

`VARA's Comedy Corner', vanaf 11 maart iedere donderdag om 22.00 uur bij de VARA op Nederland 3.

Meer informatie: vcc.vara.nl