Ingezonden persbericht


Thule twee keer onderscheiden

Menen, België, 11 maart 2010 - Thule kondigt met trots aan dat het bedrijf onlangs twee maal is onderscheiden. Ten eerste mag de marktleider op het gebied van transportoplossingen in de auto-industrie zichzelf 'Beste Merk' noemen in de categorie dakdragers en dragers voor op de achterkant van de auto volgens het Duitse magazine 'auto motor und sport'. Ten tweede is de Thule Pro Ride 591 als winnaar uit de bus gekomen in de Duitse ACE Lenkrad producttest onder 5 geteste producten.

De criteria voor de ACE Lenkrad en GTÜ uitgevoerde test waren: gebruiken/installeren, rijden, een crashtest en de productprijs.

Daarnaast is Thule begin 2010 voor de vijfde keer op rij gekozen tot 'Beste Merk' door de lezers van het Duitse magazine 'auto motor und sport' magazine in de categorie dakdragers en dragers voor op de achterkant van de auto.

Peter Kjellberg, Vice President Marketing van Thule, verklaart: "We zijn zeer blij over het feit dat we deze onderscheiding krijgen van onze klanten, want dit geeft een goed beeld van de hoge klantentevredenheid. We blijven nieuwe producten ontwikkelen, die in de loop van dit jaar gelanceerd zullen worden."

Voor meer informatie over THULE:
Perscontact
Gerdine Lindhout, Open2Europe
Tel.: +33 (0)1 55 02 27 88
g.lindhout@open2europe.com

Over Thule:

Thule is wereldwijd marktleider in 'Sports Utility Transportation' en biedt slimme oplossingen voor actieve families, buitensporters of professionals die hun uitrusting veilig, simpel en in stijl willen vervoeren. Het productaanbod bestaat uit dakkoffers, dakrails, fietsendragers, sneeuwkettingen, opleggers, trekhaaksystemen evenals accessoires voor recreatievoertuigen en opbergoplossingen. Thule heeft ongeveer 3.500 werknemers in dienst op 30 productie- en verkooplocaties in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Afrika en Azië. In 2009 bedroeg de nettowinst 5,7 miljard SEK (USD ~ 570 miljoen). De Thule Groep heeft haar hoofdzetel in Malmö (Sweden) en is grotendeels in handen van de private equity firma Nordic Capital. Meer informatie op www.thule.com